Přejít k hlavnímu obsahu

David Beckham popřál své manželce Victorii k narozeninám. Vyznání vás dojme a škádlení pobaví!

Info ikona
Beckham

Davida Beckhama by chtěla každá z nás mít doma. Romantická vyznání, krásná překvapení a další gesta mu totiž nejsou cizí. A nenechal nic náhodě ani letos, když jeho žena slavila narozeniny.

Pojďme si prvně říct, že Victoria Beckham oslavila 47. narozeniny. Vypadá naprosto úžasně, má skvělou rodinu a její práce jí kvete pod rukama. Mohlo by se jí dařit ještě lépe? Ano, můžete mít za manžela Davida Beckhama, který se postará o krásný narozeninový den!

David na svém instagramu popřál své ženě všechno nejlepší a nezapomněl ji i poškádlit. "Všechno nejlepší mámo. Moc tě milujeme a zasloužíš si ten nejlepší den vůbec. Nejlepší mámě a manželce přejeme všechno nejlepší k 47. narozeninám." 

Dodatek přání vás pobaví!

"Mimochodem, mně je pořád 45!," zavtipkoval. Davdi totiž slaví narozeniny 2. května a je narozen o rok později. Může si tedy pár týdnů užívat, že je mladší o dva roky oproti své manželce. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Co musíte vědět o vztahu Davida a Victorie

Srdce ukradli celému světa hned, když spolu začali randit v roc 1997. Stali se jedním z nejmódnějších a nejikoničtějších párů všech dob. Dvojice se poprvé setkala na fotbalovém zápase v roce 1997. Rok po jejich prvnícm setkání David požádal Victorii o ruku. V roce 1999 se jim narodilo první dítě a vzali se o čtyři měsíce později – 4. července 1999.

Během svého manželství, které bude letos slavit 22 let, počali další tři děti a v roce 2017 dokonce obnovili své manželské sliby. Nezní to jako pohádkový vztah? 

Zajímavosti 

  • Zásnubní prsten navrhl sám David a stál 85 tisíc dolarů.
  • Svoje "ano" si řekli před pouhými 29 hosty. Hostina už byla trochu s více hosty, konkrétně s 230.
  • Kvůli Davidovi a jeho kariéře se několikrát stěhovali – bydleli v Madridu nebo LA. Tom Cruise a Katie Holmes jim dokonce uspořádali uvítací party, když se přestěhovali do Los Angeles.
  • V roce 2014 se dvojice vrátila do Velké Británie. Koupili si dům za několik milionů dolarů v londýnském Holland Parku.
  • 18 let po svatbě tajně obnovili svoje sliby ve svém domě. David nesdílel mnoho informací o intimním obřadu, ale v jednom rozhovoru prozradil: "Zůstaneme spolu, protože se navzájem milujeme a protože máme čtyři báječné děti."

 

Lásky z archivu: Tom Cruise a Katie Holmes

svetzeny.cz

Jak se zpěvačce Adele podařilo shodit více než 40 kilo? Zde je její zaručený recept na hubnutí

svetzeny.cz