Přejít k hlavnímu obsahu

Draco Malfoy z Harryho Pottera vzdal hold své filmové matce, která podlehla rakovině

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Média informovala o úmrtí herečky Helen McCroryové minulý týden a její filmový syn Draco Malfoy sdílel jejich společnou fotografii na svém profilu a napsal popisek, který vás dojme.

Britská herečka Helen McCroryová, která hrála v seriálu Peaky Blinders a filmech Harry Potter, zemřela ve svých 52 letech, když podlehla rakovině. Její manžel, herec Damian Lewis, uvedl, že McCrory zemřela „pokojně doma“ po „hrdinském boji s rakovinou“.

"Zemřela, když ještě žila. Nebojácně!,”napsal Lewis na Twitteru. "Bože, milujeme ji a víme, jaké máme štěstí, že jsme ji měli v životě. Zářila tak jasně. Tběž, maličká, do vzduchu.“ McCroryová byla jednou z nejuznávanějších britských hereček, která se proslavila hraním řady impozantních a někdy hrůzostrašných žen.

Hrála matriarchu zločinecké rodiny v Peaky Blinders a intrikujícího Voldemortova spojence Narcissy Malfoyové ve filmech Harry Potter . Autorka Harryho Pottera JK Rowlingová na Twitteru uvedla, že byla „zničená, když se dozvěděla o smrti Helen McCroryové, mimořádné herečky a skvělé ženy, která nás opustila příliš brzy.

Herec Tom Felton alias Draco Malfoy sdílel společnou fotografii, kde se s herečkou drží za ruce a napsal: „Je tak smutné rozloučit se tak náhle – nikdy jsem nevyužil šanci, abych jí řekl, jak moc mi pomohla formovat mě jako osobnost – na obrazovce i mimo ni. Vždy byla neúprosně sama sebou – s humorem ostrým jako břitva – výřečná – laskavá a srdečná – netrpěla žádnými pošetilostmi a udělala si čas pro každého – děkuji ti, že jsi byla světlem na mé cestě kupředu a držela mě za ruku, když jsem to potřeboval.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tajemství Harryho Pottera. Podívejte se na video, jak se herci poprvé setkali

Tajemná komnata je otevřena. Přečtěte si zajímavosti, které spisovatelka JK Rowlingová prozradila o svých knihách, kde je hlavním hrdinou kouzelník Harry Potter a jeho přátelé.
svetzeny.cz

Horoskop: Tato znamení zvěrokruhu budou brzy slavit velké úspěchy. Týká se to i vás?

U těchto znamení zvěrokruhu bude týden od 19. dubna vypadat naprosto úžasně. Především z hlediska pracovních úspěchů se nikdy než vy nemůže mít lépe. Týká se to i vás nebo si budete muset na štěstí ještě chvíli počkat?
svetzeny.cz