ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 11395 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

The Offspring se vrátili do hry

0 jsk 19.4.2021

Americká punkrocková kapela The Offspring vydala v pátek své první album po deseti letech. Let The Bad Times Roll. Desáté album skupiny bylo nahráno v posledních několika letech a ona na něm opět spolupracovala s producentem Bobem Rockem. U příležitosti toho přináší hra World of Tanks zpět svůj obsah související s The Offspring.

Vzhledem k četným fanouškům The Offspring mezi 160 miliony diváků World of Tanks byla spolupráce těchto dvou jen otázkou času. Nejprve se to stalo v roce 2019, kdy byli členové kapely přidáni do hry vedle skutečně punkrockového tanku, a dokonce se stali hvězdou Wargaming Festu. The Offspring jako animované herní modely předvedly setlist představující sbírku klasických tanků v garáži World of Tanks, což znamená, že si nikdo nemohl nechat ujít.

S vydáním nového alba se hráči budou střetávat na bojišti v TL1 LPC, americkém lehkém tanku VIII. úrovně, vyzdobeném úžasným stylem Pretty Fly 3D. Tento styl obsahuje vše, co kapela potřebuje k uvedení na pódium, včetně všech svých nástrojů, světel a mnoha dalších propriet. Pozorní hráči a fanoušci si také všimnou skateboardů s ikonickými uměleckými díly alba, včetně Americana z roku 1998, připevněnými k vozidlu.

Co je to ale tank bez posádky? TL1 LPC Pretty Fly přichází s muzikanty současné sestavy a nabízí vlastní hlasové linky jedinečné pro posádku. Tankisté také budou moci získat všechny druhy prvků přizpůsobení 2D The Offspring, včetně obtisků, nápisů, emblémů a Turn It Up! 2D stylu.