Šíp.deník.cz

Reality show Like House zavře tiktokery do vily: Sáhnou si na dno svých sil?

30 fotografií 30
Like House
Like House
Zdroj: TV Prima
Vila/Like house Vila/Like house Vila/Like house Vila/Like house
Sdílej článek:

Už se to blíží. Co nevidět se začne na obrazovkách objevovat parta influencerů, kteří se dobrovolně nechají zavřít do vily. Zbrusu nové reality show Like House už se diváci nemohou dočkat. Spoluautorem projektu je mimo jiné jeden ze soutěžících, Adam Kajumi, který prozradil, co pro něj účast v bláznivém pořadu znamená.

V reality show Like House se představí skupina různorodých influencerů, známých především ze sociálních sítí TikTok, Instagram a YouTube. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun.

„Pro mě je to taková zkouška životem. Ne všichni účastníci jsou mí kamarádi a je to test určité empatie. V životě člověk potká spoustu lidí, které třeba nemá rád nebo si s nimi nesedne, ale stejně s nimi musí vycházet,“ prozradil Adam Kajumi portálu eXtra.cz.

„Beru to všechno jako zkoušku mé výchovy. Člověk se učí a poznává mechanismy, jak lidé fungují, a já se je snažím ve svém osobním životě uplatňovat,“ myslí si.

„Přinášíme na obrazovky unikátní pořad, který má ambici zaujmout nejen mladé diváky, ale také jejich rodiče. Těm jsou sociální média často vzdálená, a díky této reality show konečně poznají současný svět mladých lidí,“ říká programový ředitel televize Prima Roman Mrázek.

Každá epizoda bude postavena na třech základních pilířích

„Zaprvé bude štáb natáčet každodenní život influencerů. Zadruhé uvidíme, jak se vypořádají s úkoly a výzvami, které odkryjí jejich pravý charakter, a zatřetí budeme sledovat jejich boj o diváckou přízeň a výhru ve výši půl milionu korun,“ vysvětluje kreativní producent Pavel Nosek.

A kteří influenceři se do vily na začátku dubna nastěhují? Tomáš Běhounek (Tomi, @imtomi_), Lada Horová (Láďa, @laaduska_official), Adam Kajumi (Adam, @adamkajumi), Marie Rosecká (Maru, @maru_rosecka), Barbora Stříteská (Barča, @barbarastriteska), Jan Svěcený (Honza, jenisek_) a Marek Valášek (Marek, @datel_marek).

Každý ze soutěžících bude svou osobností a vystupováním bojovat o přízeň diváků, kteří prostřednictvím hlasování určí vítěze. Aby diváci měli možnost influencery dobře poznat ze všech stránek a pečlivě se rozhodnout, komu dají svůj like, čeká soutěžící celá řada úkolů a výzev. Výzev, při kterých si dost možná sáhnou na dno.

„Cílem je, aby influenceři vystoupili ze své komfortní zóny a překonali sami sebe. Třeba je vyzveme, aby se otužovali nebo skočili padákem,“ přibližuje kreativní producent Pavel Nosek. „A samozřejmě, když spolu budou mladí lidé žít na jednom místě, začnou se mezi nimi utvářet vztahy, sympatie i antipatie,“ dodává.

Hlasovat se bude pomocí aplikace

Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. „Každý z hostů bude mít za úkol něco trochu jiného, podle oboru, ve kterém vyniká. Pozveme třeba profesionálního choreografa, který účastníky naučí taneční dovednosti, nebo zpěváka, který je pomůže rozezpívat,“ říká Nosek.

Influenceři se také, pokud to epidemiologická situace dovolí, podívají na nejrůznější místa mimo vilu. Svou fyzickou zdatnost si například otestují v lanovém centru. Divácké hlasování bude probíhat prostřednictvím speciální mobilní aplikace. Divák bude mít během vysílaní každé epizody k dispozici dva lajky a jeden dislajk, kterými ohodnotí aktuální chování jednotlivých influencerů.

Na konci celé reality show se lajky-hlasy sečtou a ten soutěžící, který jich bude mít nejvíc, se stane vítězem a obdrží výhru ve výši půl milionu korun. V aplikaci diváci najdou také další obsah související s děním ve vile. Influenceři se společně nastěhují do vily nedaleko Berouna ve Středočeském kraji.

K dispozici budou mít tři ložnice, dvě koupelny, terasu, posilovnu, saunu, bazén i vířivku. O romantické momenty se postará zahrada se spoustou zákoutí uprostřed křivoklátských lesů s výhledem na hrad Točník. Součástí vily bude i místnost nazvaná „zpovědnice“, ve které se účastníci svěří kameře, aniž by je slyšel kdokoli jiný. Můžou tak bezpečně odhalit své pocity i soutěžní strategie.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů