Deuce Bigalow: Evropský gigolo: Eva je po 16 letech ještě krásnější. Očekává narození druhého potomka

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Deuce Bigalow Eva
Zdroj: Profimedia

Hanna Verboom se u diváků proslavila především díky filmu o nepříliš úspěšném čističi akvárií Deuce Bigalowi. V druhém pokračování americké komedie si zahrála po boku Roba Schneidera v hlavní ženské roli. Ztvárnila zde umělkyni a přítelkyni hlavního hrdiny.

Jejím fanouškům se ani nechce věřit, že od Hanniny nejznámější role už uplynulo šestnáct let. Sedmatřicetiletá herečka a brzy dvojnásobná maminka totiž vypadá, jako by snad ani nestárla.

Herečka se narodila v roce 1983 v belgickém Vilvoorde. Rané dětství však prožila s rodiči v afrických státech. Díky jejich práci v rozvojových zemích tak mohla okusit život v Keni, Ugandě a Súdánu. Poté se rodina přestěhovala do Nizozemska.

Po přesunu do „země tulipánů“ začala Hanna Verboom pracovat jako modelka. V roce 2003 zvítězila v nizozemské soutěži Elite Model Look.

V Amsterdamu vystudovala ekonomii, filozofii a filmovou vědu. Na amsterdamské univerzitě se připojila ke studentské divadelní skupině. Zde dostala prostor ukázat svůj herecký talent v několika hrách.

Hanna Verboom je mimo herectví také známou malířkou. Své první dílo vystavila v roce 2004 v amsterdamské galerii.

Hraje především v nizozemských filmech

Jako herečka debutovala v roce 2004 v nizozemském filmu Snowfever v hlavní roli. Mimo Nizozemsko se proslavila až rolí Evy Voorsbochové, umělkyně s obsedantně-kompulzivní poruchou, v americkém pokračování Deuce Bigalowa po boku Roba Schneidera.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený H A N N A V E R B O O M (@hannaverboom)

O tři roky později se objevila ještě v americkém thrilleru Drifter. Jinak Hanna hrála pouze v nizozemských filmech a seriálech.

Práce, která dává smysl

Před několika lety začala herečka filmové role odmítat. Pro The Telegraph uvedla, že chtěla dělat práci, která má větší význam a dopad na společnost.

Velký vliv na to mělo právě dětství s rodiči v Africe, kteří zde byli jako rozvojoví pracovníci. Ve světě filmu však Hanna stále zůstává. Začala se věnovat režii krátkých filmů a dokumentů pro National Geographic.

Brzy dvojnásobná maminka

V roce 2019 se herečce narodila dcera Sara James. Těsně před jejím narozením uspořádali s manželem Ralfem Roexem tajnou svatbu jen v okruhu nejbližší rodiny.

Pár však plánuje svatbu zopakovat. Rádi by uspořádali velkou oslavu pro všechny přátele. Chtějí však počkat, až se uklidní dění v souvislosti s koronavirem.

Nedávno se herečka na svém Instagramu pochlubila, že letos přivítá na svět dalšího potomka. Měl by to být chlapec.

Zdroj: wikipedia.org, infofamouspeople.com, worldtodaynews.com, thetelegraph.co.uk
Autor: Michaela Pauerová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články