Věci, které zkazí každou romantiku. Muži si o nich myslí, že jsou sexy, a přitom je to naopak

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
rozhadany par
Zdroj: Shutterstock

Někteří muži mají s milováním velký problém, a když přijde na věc, člověk je skoro nepoznává. Mají totiž pocit, že sex je nějaký závod, ve kterém musí být nejlepší, nejrychlejší a celkově prostě NEJ. Jenže tak to vůbec není. Kterých pět věcí by si pánové měli raději odpustit?

Špatné načasování

Ne vždy jsou dny, kdy stíháte všechno do puntíku. Naopak, občas se sejdou okamžiky, kdy vůbec nestíháte. A pak za vámi přijde váš partner a začne vás šťouchat penisem v erekci zezadu do těla.

Za rohem přitom sedí děti. Špatné načasování a způsob, jakým se partner sexu dožaduje, není často vůbec sexy a na místě.

Zápach z úst

Žvýkačka? Pro některé pány sprosté slovo. A zvláště poté, co povečeřeli cibulačku, doplnili to chlebíčky s česnekovou pomazánkou a navrch tam poslali nějaký „vynikající“ plesnivý sýr.

A pak jsou překvapeni, že se s nimi jejich drahá polovička odmítá líbat. Navíc je to způsobeno i tím, že dámy mají mnohem citlivější a vnímavější čich než pánové. Smrduté polibky nepřitahují, spíše naopak.

Nemístné poznámky

Sex po telefonu? Proč ne. Slova někdy dokážou ženy pořádně vyburcovat a nažhavit. Ale pak jsou také řeči, u kterých dotyčná jen protočí oči v sloup a nechápe, jak je možné, že z jejího partnera vůbec takové slovo mohlo vylézt. Každá sranda má zkrátka svoje hranice a pánové se je musejí naučit respektovat.

Orální sex

Orální sex je někdy fajn. Někdy. Ale rozhodně není fajn ve chvíli, kdy přemýšlíte nad tím, že musíte nutně dodělat tu prezentaci do práce a váš partner vás chytí za krk a strčí hlavu do svého klína.

Proti jeho penisu nikdo nic nemá, ale dotyčný muž si musí uvědomit, že většina žen má ráda romantiku a předehru a nepotřebuje hned v prvních okamžicích mít v ústech partnerův úd.

„Sexy“ striptýz

Ano, ženský striptýz je většinou sexy, i když jej žena dělá poprvé. Ale upřímně, z jakého důvodu odmítají ženy na svých rozlučkách či narozeninových oslavách pánský striptýz?

Není to proto, že muži to prostě neumí a více než sexy, je to spíše trapné a vtipné? A žádný muž nechce, aby se mu žena smála. Takže ne, pánský striptýz není fajn ani žhavý a rozhodně nenavnadí ženu na milostná dobrodružství.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články