Přejít k hlavnímu obsahu

Tyto slavné matky žárlí na své dcery: Budete se divit, jak jsou nepřejícné!

Žárlivost se nevyhýbá ani celebritám. Některé slavné matky dokonce žárlí na své dcery, které jsou momentálně víc oblíbené, krásnější či schopnější než ony. Měly by svým dětem přát úspěch, ale nemohou se ubránit závisti a nepřejícnosti. Které slavné matky žárlí na své dcery?

Melanie Griffith odmítá sledovat filmy, kde hraje její dcera

Melanie Griffith má za sebou úspěšnou kariéru herečky, několikrát byla nominována na Zlatý glóbus a jednou dokonce i na Oscara. Za roli ve snímku Podnikavá dívka získala Zlatý Glóbus. Zdálo by se tedy, že už ve svém věku musí být vyrovnaná a spokojená s tím, čeho v životě dosáhla. Dnes však více září hvězda její dcery, Dakoty Johnson, která si obrovskou popularitu získala rolí studentky literatury Anastasie ve filmu 50 odstínů šedi. Ve svém mladém věku už získala několik cen, jednou z nich je i cena BAFTA pro nejlepší vycházející hvězdu.

Ačkoliv se navenek snaží Melanie Griffith tvářit, že dceři úspěch přeje, v Hollywoodu se říká, že ve skutečnosti na Dakotu žárlí. Melanie Griffith veřejně přiznala, že se nedívá na filmy, kde hraje její dcera. Mnozí si myslí, že je to protože Melanie nesnese pohled na svou dceru, která hraje role smyslných svůdkyň jako kdysi ona. Dokonce dceřin film Melanie Griffith odmítla sledovat na filmovém festivalu k udílení cen. Vymlouvala se na to, že se jí to kvůli sexuálním scénám ve filmu zdá nevhodné. Dakota jí před zraky reportérů odsekla, že se na to tedy dívat nemusí a celou dobu obě dvě působily na akci napjatě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Nejhorší slavní sousedé: Žít vedle těchto celebrit je prý peklo

Bydlet v luxusní čtvrti vedle světových celebrit se mnohým lidem může zdát jako splněný sen. Odlišný názor by na to určitě měli sousedi celebrit zmíněných ve článku. Ti by byli nejradši, kdyby se tyto slavné osobnosti odstěhovaly co nejdál od nich. Kdo z celebrit je údajně nesnesitelný soused, který dělá jen problémy?
svetzeny.cz

Madonna vnímá dceru jako konkurenci

Přestože se Madonna zapsala do historie jako jedna z nejúspěšnějších zpěvaček a právem jí náleží titul královny popu, údajně má žárlit na svou dceru Loudres. Hlavně v době, kdy Loudres dospívala a média si začala všímat, jaká krásná slečna z ní vyrostla. Madonna prý těžce nesla, že Loudres je středem zájmu novinářů a navíc je mladá, krásná a talentovaná. Pro magazín Vogue svoji žárlivost přiznala: „Je šíleně talentovaná. Jsem zelená závistí, protože je neuvěřitelně dobrá ve všem, co dělá. Je úžasná tanečnice, skvělá herečka, nádherně hraje na klavír, co se týče talentu, je mnohem lepší než já. Ale má ten samý drive co já? Ne. Ona vyrůstala s matkou, já ne. Vyrostla v bohatství, já ne. “ Z jejího výroku je patrné, že možná trochu žárlí na to, že její dcera může těžit ze svého slavného jména a „vyšlapané cestičky“, kdežto ona si musela vše vydřít. To, že Madonna dceři závidí potvrdil i zdroj magazínu OK!: „Zdá se, že jí závidí mládí a krásu. Ví, že je Loudres nádherná a bude mít spoustu nápadníků. Madonně se líbí mladší muži, takže je pravděpodobné, že budou obě chodit s muži stejného věku. A to je znepokojující.“

Dcera Heidi Klum jde v jejích šlépějích: Neuvěříte, jaká krásná slečna z ní vyrostla

„Jaká matka, taková dcera,“ říká se. To jednoznačně platí v případě Heidi Klum a její dcery Helene, která si nechává říkat Leni. Stejně jako její maminka, vstupuje i Leni nyní do světa modelingu. Společně s maminkou zapózovala pro německý Vogue a nyní se objevila i na obálce časopisu Glamour, stejně jako kdysi její maminka. Podívejte se, jak to Leni sluší.
svetzeny.cz

Cindy Crawford dceři závidí postavu

Cindy Crawford je slavná topmodelka, která v 55 letech stále vypadá naprosto úchvatně. Za sebou má velmi úspěšnou modelingovou kariéru a zakázky se jí jenom hrnou. Přesto žárlí na svou dceru Kaiu Gerber, která je vycházející modelingovou hvězdou a navíc je své matce neuvěřitelně podobná. Cindy Crawford pohled na svou mladší kopii asi připomíná časy, kdy byla také mladá, pro časopis Daily Mail přiznala, že žárlí, když se ji reportér ptal, zda se bojí stárnutí. „Ale prosím vás. Jsem normální žena, mám dobré i špatné dny. Dívám se na svoji dceru a říkám si, ty máš pleť jako já kdysi a já ji chci zpátky! Máš nohy jako já kdysi, chci je zpátky! Máš vlasy jako já zamlada, chci je zpátky!“ Dle magazínu OK! si měla Kaia Gerber stěžovat svým přátelům ohledně toho, že její matka záměrně brzdí její kariéru. Cindy Crawford však tvrdí, že svou dceru maximálně podporuje v tom, co dělá a zcela popřela, že by záměrně sabotovala dceřin kariérní růst.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Výchova slavných: Dcera Michaela Jacksona v rozhovoru promluvila o dětství na ranči Neverland

Dcera Michaela Jacksona se v nedávném interview rozpovídala o svém dětství na ranči Neverland. V interview prozradila, jaký byl Michael Jackson otec, a jaká pravidla musely jako děti dodržovat. Nechala tak výjimečně diváky talk show nakouknout do svého soukromí, které si ona i její bratr pečlivě střeží.
svetzeny.cz

Čtyři arogantní celebrity, do kterých byste to vůbec neřekli!

Celebrity jsou na červeném koberci samý úsměv. Snadno si tak získají sympatie fanoušků, kteří věří, že takto milé a příjemné jsou i v reálném životě. Mnohdy ale přichází rozčarování, když se personál nebo fanoušci svěří se svými zážitky se slavnými osobnostmi. V tomto článku vám představíme 4 arogantní celebrity, do kterých byste to neřekli.
svetzeny.cz