Premier League - souhrn 32. kola: Citizens vedou o jedenáct bodů

16.04.2021, 22:57, aktualizováno 22.04.2021, 22:54
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Leedsu (© AFP)
Manchester City zvládl souboj s Aston Villou a na čele má jedenáctibodový náskok na United. Nečekané zaváhání si připsal West Ham, před který se remízou s Brightonem posunula na čtvrtou příčku Chelsea. Leicester neměl problémy s WBA, Leeds si podělil body s Liverpoolem, Everton v páteční předehrávce remizoval s Tottenhamem a nerozhodný výsledek zaznamenal také Arsenal.

Leicester City - West Bromwich Albion 3:0

22.04.2021 21:00

Góly: 23. Jamie Vardy, 26. Jonny Evans, 36. Kelechi Iheanacho

Fotbalisté Leicesteru City zvládli duel 32. kola Premier League s West Bromwich Albion, který porazili 3:0. Domácí rozhodli už v první půli, když se postupně trefili Vardy, Evans a Iheanacho.

Hostující obránce Conor Townsend udělal hned ve třetí minutě obrovskou chybu, když se na pozici posledního nechal obrat o míč Kelechim Iheanachem, který utíkal sám na brankáře Johnstona. Chtěl ho obejít, ovšem gólman WBA se nenechal vyšachovat a dokázal se zvednout ze země včas na to, aby zablokoval zakončení útočníka Leicesteru nohama. Poté ještě pálil nad James Maddison.

O dvacet minut později už se však domácí ujali vedení. Kelechi Iheanacho si seběhl pro míč na půlku, kde ho zády k bráně soupeře sklepl na Youriho Tielemanse. Ten krásnou kolmicí za obranu vysunul Timothyho Castagneho, jenž z první nahrál již zcela osamocenému Jamiemu Vardymu a ten balón poslal nad padajícího brankáře Johnstona.

Uběhli tři minuty a Lišky znovu slavily, tentokrát po rohovém kopu. Centr Youriho Tielemanse nedokázal na přední tyči odehrát hlavou do bezpečí Matt Phillips. Ten balón jen lízl za sebe, kde si ho našel Jonny Evans, který přesně umístěnou hlavičkou nedal brankáři West Bromu šanci.

Hosté úplně odpadli a po chvíli se na ně valila další katastrofa. Timothy Castagne měl před sebou na pravé straně volný prostor a toho využil. Doběhl až k šestnáctce a přízemní střelou orazítkoval vzdálenější tyč Johnstonovy brány.

Ve 36. minutě už to bylo o tři branky. Thomas předal na levé straně míč Jamiemu Vardymu, který nasadil jesličky O'Sheaovi a dostal se do pokutového území. Následně nahrál před bránu Kelechimu Iheanachovi, který přes padajícího protihráče zakončil do protipohybu Johnstona.

Leicester mohl před přestávkou přidat ještě jeden zářez do pažby. Po centru Castagneho z pravé strany si našel v pokutovém území míč Kelechi Iheanacho, který zhruba ze sedmi metrů přestřelil bránu.

Po hodině hry měli hosté snad jedinou větší příležitost udělat něco se skóre. Po standardní situaci brankář Schmeichel boxoval míč, ale u toho se srazil s Kylem Bartleym a zůstal ležet na zemi. Rozhodčí ale ještě pustil ke koncovce Darnella Furlonga, který trefil právě spoluhráče Bartleyho. Nebýt jeho zásahu, směřoval by balón do prázdné brány.

Leicester si už poté pohodově dokráčel pro tři body a dál hájí třetí příčku. West Brom je šest kol před koncem předposlední se ztrátou devíti bodů na záchranu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester City 1:2

21.04.2021 21:15

Góly: 1. John McGinn - 22. Phil Foden, 40. Rodri

Družina manažera Pepa Guardioly sice zahájila utkání s Aston Villou katastrofálně, rychle se ovšem oklepala a ještě do přestávky stanovila konečný výsledek zápasu. Manchester City se tak po dalším zisku tří bodů již téměř dotýká trofeje pro vítěze Premier League.

Domácí přitom prožili úvod jako z říše snů. Krátce po výkopu poslal Mings dlouhý pas na Watkinse, ten přihrál před bránu McGinnovi, jenž po 20 sekundách poslal "Villans" do vedení. A celek z Birminghamu nadále pokračoval v aktivní hře a hosté dlouho nevěděli, kde jim hlava stojí. Pokusy Traorého a Watkinse nicméně obránci Manchesteru zablokovali.

Gólman Aston Villy Martínez se poprvé musel činit ve 20. minutě, kdy jej prudkou přízemní střelou prověřil Mahrez. Dvě minuty nato už ale "Citizens" rozvlnili síť. Krásnou akci, která se jistě zařadí do zlatého fondu probíhající sezony, rozjel Foden přenesení hry napravo k Mahrezovi, ten rozběhl Silvu, který před bránou našel znovu Fodena a mladý Angličan uklidil míč přesně k tyči - 1:1.

Villans mohli odpovědět ve 28. minutě, kdy brankář Manchesteru Ederson uklouzl při odkopu od brány, avšak rychlý brejk domácích zakončil Ramsey pouze ránou do boční sítě. A tak se hosté mohli o dvanáct minut později ujmout vedení. Silva po rohovém kopu vrátil balón před bránu, kde si na centr naskočil Rodri, jenž předčil vyběhnutého Martíneze a hlavou zařídil obrat ve skóre.

Jenže ještě před odchodem do kabin si Citizens situaci zase zkomplikovali. Stones totiž tvrdě nakopl unikajícího Ramseyho, a byť stoper hostů původně viděl jen žlutou kartu, rozhodčí Bankes po zhlédnutí videozáznamu nakonec svůj verdikt přehodnotil a Stonese rovnou vyloučil ze hřiště.

Jedenáct minut po změně stran ale domácí o svou výhodu přišli. Cash totiž po ztrátě míče fauloval Fodena, a jelikož viděl v utkání již druhou žlutou kartu, musel podobně jako Stones předčasně do sprch.

S úbytkem hráčů se snížilo také množství příležitostí. Ve druhé půli stojí za zmínku jen dalekonosné pokusy hostující Fodena, Zinčenka a Gündogana, z nichž však ani jeden nemířil mezi tři tyče. Aston Villa už se z deseti hráči na hřišti také nezmohla na větší odpor.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion 0:0

20.04.2021 21:15

Góly: -

Chelsea na víkendový výkon z duelu s Manchesterem City nenavázala a po bezkrevném představení se musela spokojit s bodem za remízu 0:0. Svěřenci Thomase Tuchela nedokázali překonat pozornou obranu hostujícího celku a v duelu si ani nevypracovali mnoho možností ke skórování. V druhém dějství to tak dokonce byli hosté, kteří měli k vítězství překvapivě blíže.

Oba celky do zápasu vyrukovali ve formaci 3-4-3 a na hřišti se dlouho neodehrálo vůbec nic zajímavého. Fotbalisté Brightonu bránili své protivníky velmi těsně a zejména v záložní řadě jim nedovolili se s míčem otočit, proto se fotbalisté Chelsea prosazovali jen velmi těžce. Jako první lehce zahrozil Pulišič, ten ale z nadějné pozice pálil mimo. Největší šanci první půle měl po dvaceti minutách Havertz, ke kterému se štěstím doputoval odražený míč, německý reprezentant z hranice penalty ovšem pálil pouze do rukavic brankáře Sancheze.

Ani druhá půle nepřinesla žádnou oku lahodící podívanou, ba naopak. Defenzivní přístup Brightonu ovšem slavil úspěch, favorit totiž začal být čím dál nervóznější a poté, co Thomas Tuchel změnil formaci na 4-2-3-1, se hosté dokonce mohli dostat do vedení. Nejprve se po ztrátě Jorginha hnal do velké šance Lallana, ten ale z hranice vápna těsně minul vzdálenější tyč brankáře Kepy. O tři minuty později Brighton znovu vybojoval míč na polovině Chelsea a byl to tentokráte Welbeck, který se za vápnem odhodlal k zakončení, které skončilo na tyči. Dorážku téhož hráče pak zablokoval stoper Rüdiger.

Chelsea si ani v posledních minutách nevypracovala žádný velký tlak, přesto ale měla dvě nadějné možnosti, které připadly na kopačky střídajícího Girouda. Ten ale po zpětném pasu Odoie pálil nejprve mimo, v nastaveném čase zase po standardní situaci Mounta hlavičkoval slabě do rukavic Sancheze. Na remíze 0:0 pak nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Whitea.

Více informací k zápasu

Leeds United - Liverpool FC 1:1

19.04.2021 21:00

Góly: 87. Diego Llorente - 31. Sadio Mané

Liverpool v pondělní dohrávce předvedl nepřesvědčivý výkon a díky brance Llorenteho z posledních deseti minut klání si odváží pouze bod za remízu 1:1. Na hráčích hostujícího celku se s největší pravděpodobností podepsaly bouřlivé spekulace ohledně založení nové Super ligy, svěřenci Jürgena Kloppa působili především v druhé půli nekoncentrovaným a unaveným dojmem, za což nakonec zaplatili vyrovnávací brankou a ztrátou dvou bodů.

Utkání začaly oba celky postupným oťukávaním a na první větší příležitost si diváci museli několik desítek minut počkat. Zhruba v polovině první půle ovšem pokazil jednoduchou přihrávku Fabinho a do úniku se díky tomu dostal útočník Bamford. Ten ale samostatný nájezd nevyřešil vůbec dobře, v rozhodující chvíli si míč ukopl a v zakončení tak jen nastřelil vyběhnuvšího Allisona. O pár minut později zahrozili také hosté a hned z toho byla branka - krásný dlouhý míč Joty našel rozeběhnutého Aarnolda, který se k míči dostal dříve než domácí brankář a míč předložil před prázdnou branku osamocenému Manému, který se již mýlit zkrátka nemohl. Do poločasu mohl ještě vedení hostí pojistit Jota, ten ale v nadějné pozici tentokrát nebyl přesný.

Po změně stran přišel velký tlak domácího celku, který si vypracoval hned několik vyložených šancí k vyrovnání. Nejprve po rohovém kopu neuspěl na zadní tyči Costa, který na dlouhou nohu míč vysoko překopl. O chvíli později se do velké šance proháčkoval z levé strany Harrison, toho ale perfektním zákrokem vychytal brankář hostujícího celku. Vyrovnat mohl po krásném pasu Aylinga také Bamford, jeho padáček z hranice vápna ovšem skončil na břevně branky Alissona. A skórovat se nepodařilo ani Robertsovi, který se po přiťuknutí Ocampa ocitl tváří tvář Alissonovi, jenže jej v zakončení dokázal pouze nastřelit.

Liverpool dokázal kontrovat pouze únikem Salaha, který ale v zakončení brankáře Mesliera nepřekonal. A když to vypadalo, že by Liverpool hubené vedení mohl přeci jenom udržet, nedali si hosté pozor na rohový kop a hlavičkující Llorente míč z malého vápna konečně dopravil do sítě. V nastaveném čase mohl ještě Jürgena Kloppa rozjásat hostující Chamberlain, ten ovšem z hranice vápna pálil pouze do rukavic Mesliera, a tak se hosté museli spokojit s jedním bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 3:1

18.04.2021 17:00

Góly: 48. Mason Greenwood, 84. Mason Greenwood, 90+3. Edinson Cavani - 50. James Tarkowski

Manchester United zvládl duel 32. kola Premier League s Burnley, když vyhrál 3:1. Dvě branky si připsal talentovaný Mason Greenwood, v závěru pak přidal pojistku Edinson Cavani. Za hosty srovnával na 1:1 James Tarkowski.

Burnley zahrozilo hned v první minutě. Po nákopu do pokutového území si na míč naskočil Wood, ale jeho branka nemohla platit kvůli ofsajdu. Praporek rozhodčího vyletěl nad hlavu už na hřišti a VAR verdikt potvrdil.

V desáté minutě měli obrovskou šanci také domácí. Na parádní centr z pravé strany si naskočil Paul Pogba a Bailey Peacock-Farrell konečky prstů vytlačil míč na roh. O dvacet minut později se Marcus Rashford z levé strany dostal do šestnáctky a hostující gólman musel vytáhnout další parádní zákrok. Dělovku domácího hráče směřující pod břevno musel vyrazit na rohový kop.

Rashford si ve 39. minutě naběhl na přihrávku na hranici velkého vápna a poslal míč před bránu. Dobíhající Greenwood na balón ve skluzu nedosáhl, jinak by zřejmě otevřel skóre. To se mu povedlo až na začátku druhého poločasu. Celou akci rozjel Luke Shaw, který rozběhl Rashforda, jenž odcentroval do vápna. Fernandes míč ještě pustil za sebe a osamocený Mason Greenwood prostřelil bezmocného brankáře.

Uběhly však jen dvě minuty a hosté dokázali vyrovnat. Na centr od rohového praporku si na malém vápně naskočil James Tarkowski a hlavou poslal míč k tyči.

Domácí celek si dvacet minut před koncem mohl vzít zpět ztracené vedení. Shaw poslal centr do vápna, jenže Bruno Fernandes hlavou nechal vyniknout hostujícího brankáře. Manchster United se však s remízou smířit nechtěl, a nakonec druhou branku přidal v 84. minutě. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Mason Greenwood, který zakončil levačkou z hranice velkého vápna a Jack Cork si jeho pokus nešťastně tečoval do sítě.

"Rudí ďáblové" mohli potvrdit svůj triumf v poslední minutě. Greenwood poslal míč do šestnáctky, kde zakončoval Scott McTominay, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok. Vzápětí měli United další tutovku. Greenwood z těsné blízkosti hostujícího brankáře nepřekonal. Následně ještě střílel Fernandes, ale na brankové čáře zakročil James Tarkowski.

Svěřenci manažera Solskjaera se však nakonec třetí branky přeci jen dočkali. Pohlednou akci rozjel Mason Greenwood, který přihrál na Fernandese. Portugalec ještě našel přihrávkou na levou stranu Van de Beeka, který poslal pobídku před prázdnou branku a Edinson Cavani nezaváhal.

Manchester United tak stále drží naději na titul, ačkoliv na Manchester City ztrácí šest kol před koncem osm bodů. Burnley je sedmnácté.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC 1:1

18.04.2021 14:30

Góly: 90+7. Edward Nketiah - 59. Josh Maja (pen.)

Malé londýnské derby mezi Arsenalem a Fulhamem dopadlo dramatickou remízou, s níž nebude spokojen ani jeden z celků. Přestože měli po celý zápas více ze hry domácí, vypracované šance se jim nedařilo proměnit a do vedení šel zničehonic Fulham díky proměněné penaltě Joshe Maji. Hosté si však pro velecenné tři body v boji o záchranu nedošli, neboť v poslední sedmé minutě nastavení přece jen alespoň srovnal střídající Eddie Nketiah.

Zatímco Arsenal po další laciné ztrátě zůstává devátý a bude čím dál více upírat svou pozornost vstříc Evropské lize, Fulham stejně jako v minulém kole přišel o lepší bodový zisk v samém závěru a na sedmnácté Burnley ztrácí šest bodů, přičemž Clarets mají ještě utkání k dobru.

Domácí v první půli hrozili především skrze aktivního Gabriela Martinelliho, ale mladý forvard nejprve zamířil nepřesně a podruhé jeho únik zneškodnil brankář Areola. V 21. minutě mohl naopak na druhé straně udeřit Maja, jehož tečovaná rána nechala brankáře Ryana zkamenělého, ale míč doskákal těsně vedle. V závěru poločasu se pak "Kanonýři" zdánlivě ujali vedení, když Ceballos poslal hlavou do sítě Bellerínův centr, jenže gól nakonec neposvětil videorozhodčí, jenž našel v průběhu gólové akce velmi těsné postavení mimo hru v podání Bukaya Saky. Když pak vzápětí kvůli ofsajdu neprošel ani zásah Emila Smithe Rowea, přetrvával o přestávce bezbrankový stav.

Po změně stran se od Arsenalu očekávala čím dál aktivnější honba za průlomem skóre, který však přišel na druhé straně. Zákrok Gabriela na Leminu posoudil sudí Pawson, resp. jeho asistent jako penaltový, a jelikož nebyl proti ani jeho kolega u videa, dostal Josh Maja jedinečnou příležitost poslat hosty do vedení, kterou vzápětí suverénně proměnil. Domácí kouč Mikel Arteta zareagoval nasazením dua Pépé-Partey, a právě první jmenovaný měl hned obratem vyrovnání na dosah, když jeho hlavičku na brankové čáře zastavil Tosin Adarabioyo.

Další nepříjemností v už tak nepovedeném zápase pro "Kanonýry" bylo zranění nejlepšího střelce Lacazetta, jenž musel kvůli svalovým potížím přepustit své místo Nketiahovi a přidává se tak na marodku vedle Piérra-Emericka Aubameyanga, což potenciálně pro Artetu představuje výraznou komplikaci pro semifinále Evropské ligy proti Villarrealu. V tomto zápase však Lacazettův náhradník dovedl nepříznivý vývoj alespoň trochu zachránit. V sedmé minutě nastavení, kdy na rohový kop doběhl do pokutového území Fulhamu i sám brankář Ryan, a dokonce sám hlavou přizvedl míč na zadní tyč pro Ceballose, se po ráně španělského záložníka míč odrazil právě pro Nketiaha, jenž zblízka snadno skóroval do odkryté branky a stanovil konečné skóre 1:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 1:0

17.04.2021 21:15

Góly: 60. Willian José

Wolverhampton Wanderers porazil v duelu 32. kola Premier League Sheffield United. Jedinou branku duelu si připsal Willian José.

Ve 20. minutě si míč postavil Aït-Nouri a ve vápně se děly zajímavé věci. Po sklepnutí Williana Josého si to balon po několika odrazech zamířil až pod břevno, kam však vyskočil Norwood a poslal jej svému brankáři, který uklidnil situaci.

Ve dvaatřicáté minutě byl znovu v akci Rayan Aït-Nouri, který z hranice vápna zakončil prudkou střelou, kterou však Ramsdale dokázal zkrotit.

Po hodině hry se Enda Stevens ocitl v pokutovém území ve velmi zajímavé příležitosti, jenže trefil pouze bránícího soupeře. To byl jeden z nejdůležitějších momentů utkání, protože z následného protiútoku vstřelili domácí rozhodující branku. Adama Traoré unikl na pravé straně, načež předložil míč do pokutového území do prostoru, kde snadno zakončoval Willian José.

Dnešní prohrou tak Sheffield United zpečetil svůj osud v letošním ročníku a definitivně padá do druhé ligy, jelikož již nemá ani teoretickou šanci na záchranu. Wolves jsou dvanáctí.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 3:2

17.04.2021 13:30

Góly: 36. Issa Diop (vl.), 41. Joelinton, 83. Joseph Willock - 73. Issa Diop, 78. Jesse Lingard (pen.)

West Hamu vůbec nezvládl duel na půdě Newcastlu United a po několika individuálních chybách odchází zaslouženě poražen po výsledku 2:3. Hammers si na porážku zadělali už v první půli, kdy inkasovali dva laciné góly a navrch byl ještě vyloučen stoper Dawson. V druhém dějství se sice hosté semkli a utkání dokázali dokonce srovnat, poslední slovo měli ale nakonec domácí, kteří díky získaným třem bodům udělali velmi důležitý krok směrem k záchraně.

West Ham do zápasu nevstoupil vůbec dobře, jeho hráči v úvodních minutách působili hodně ospalým dojmem a dopouštěli se mnoha technických chyb. Po jedné takové musel protiútok soupeře hasit stoper Dawson, za což byl odměněn žlutým kartónkem. A jak se později ukázalo, jednalo se o jeden z klíčových momentů zápasů. Stoper West Hamu si totiž po pětadvaceti minutách hry špatně zpracoval balón a bezmyšlenkovitě vlétl do souboje s hostujícím Joelintonem, kterého nepříjemně podrazil. Hlavní sudí domácím poskytl výhodu, míče se zmocnil Saint-Maximin, který vlétl do rozhozené obrany hostí a na branku Fabiańskiho vyslal přízemní křižnou střelu. Tu dokázal na brankové čáře zastavit obránce Diop, jenže pouze tak nešťastně, že si balón následně patičkou tečoval do branky. A aby těch špatných zpráv pro hosty nebylo málo, hlavní sudí se následně vrátil k zákroku stopera Dawsona a po druhé žluté jej vyloučil.

Newcastle vycítil šanci a hnal se dopředu, druhý gól přišel těsně před poločasem a byl to dáreček z dílny brankáře Fabiańskiho. Ten totiž neudržel jednoduchý centr z rohového kopu a balón mu vypadl přímo před útočníka Joelintona, který jej zblízka dopravil do sítě.

V druhém poločase ovšem Newcastle trestuhodně přestal hrát, zatáhl se do hluboké defenzivy a čekal, s čímž hosté vyrukují. V nebezpečné pozici nejprve Bowen a pak i obránce Coufal, ani jednomu se však skórovat nepodařilo. To dokázal až po centru Bowena hlavičkující stoper Diop a hosté tak byli rázem zpátky ve hře. Jen o pár minut později pak zcela nesmyslně zahrál rukou domácí obránce Clark a kopala se penalta, kterou ranou o tyč proměnil záložník Lingard.

Když už to vypadalo, že by Hammers mohli zápas otočit, ozvali se zase i hráči domácího celku. Po hezké kombinaci s nejprve do vyložené šance propracoval záložník Murphy, jeho střelu ještě z brankové čáry zvládl vykopnout obránce Johnson. Ani ten už hosty v 82. minutě neuchránil od dalšího inkasovaného gólu. To si totiž na nadýchaný centr Ritchieho naskočil záložník Wilock a prudkou hlavičkou pod břevno upravil na konečný stav 3:2 pro Newcastle.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 2:2

16.04.2021 21:00

Góly: 31. Gylfi Sigurdsson (pen.), 62. Gylfi Sigurdsson - 27. Harry Kane, 69. Harry Kane

Souboj dvou celků usilující o účast v evropských pohárech na příští ročník dopadl vlastně nic neříkající remízou. Situace v průběžném pořadí se po tomto pátečním výsledku se nepohnula vůbec směrem kupředu, Everton zůstal osmý, Tottenham sedmý. Tenhle mač nabídl celkem čtyři góly, o dva z nich se dokázal postarat Gylfi Sigurdsson, další dva zařídil Harry Kane.

Velmi vlažné byly úvodní chvíle tohoto klání, a to ze strany obou týmů. V 5. minutě jaksi vyzkoušel svoje střelecké schopnosti Sigurdsson, nezakončoval ale v tuhle chvíli ještě tím nejlepším způsobem, až ve 22. minutě jeho spoluhráč Richarlison hostujícího brankáře Llorise napřímo stačil prověřit, nicméně ani on přesný zásah svou pravačkou zkrátka nezaznamenal.

Tottenham naopak o pár chvil později svého soupeře vyučil z produktivity a okamžitě využil hned svou první příležitost tohoto duelu. Stoper Keane nešťastně přizvedl míč hlavou po centru zleva od Ndombélého, jeho kolega z obrany Holgate na situaci reagoval nedobře, a tak meruna propadla k volnému Kaneovi, který z vyložené pozice propálil gólmana Pickforda.

Avšak vedení Spurs nevydrželo příliš dlouho. Ve 30. minutě po přihrávce Sigurdssona srazil ve vlastním vápně Rodrígueze vracející se Reguilón a rozhodčí Oliver neváhal nařídit penaltu. K té se postavil Sigurdsson, který nabídnutou šancí nepohrdl a zkušeně zacílil do protipohybu Llorise. Do poločasu se Rodríguez dvakrát snažil překonat Llorise, ovšem ani jednou neuspěl.

První větší možnost dějství druhého si vytvořili hosté, a to prostřednictvím Alderweirelda, jeho hlavička však skončila v 57. minutě jen na brankové konstrukci. Naopak v 62. minutě se zaradovali ze vstřelené branky domácí, to když si Coleman, který byl na hřišti po svém střídání sotva pár desítek vteřin, vyměnil rychle na pravém kraji hřiště balón si Richarlisonem.

Následný přízemní pas prvně jmenovaného doplachtil k nabíhajícímu si Sigurdssonovi, jenž levačkou zacílil přesně ke vzdálenější tyčce. Jenomže v 68. minutě bylo opětovně srovnáno, v šestnáctce si totiž zase hrubě neporozuměli Keane s Holgatem, míče se chopil Kane, jenž rozvlnil síť podruhé v zápase. Ten pak mohl zkompletovat hattrick, trefil ale jen jednu z tyčí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33245469:2477
2.Manchester United32199464:3566
3.Leicester City32185958:3759
4.Chelsea FC321510750:3155
5.West Ham United32167953:4255
6.Tottenham Hotspur331581056:3853
7.Liverpool FC32158954:3853
8.Everton FC311471043:4049
9.Arsenal FC321371244:3646
10.Leeds United321441450:5046
11.Aston Villa311351344:3544
12.Wolverhampton Wanderers321181332:4141
13.Crystal Palace311081333:5238
14.Southampton FC321061640:5836
15.Newcastle United32981535:5335
16.Brighton & Hove Albion327131233:3834
17.Burnley FC32891526:4533
18.Fulham FC335121625:4327
19.West Bromwich Albion32591828:6224
20.Sheffield United32422617:5614
Zbývající zápasy
17.04. 16:00Southampton FC - Crystal Palace

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (373)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele