reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Jakub Machala dotočil česko-slovenskou komedii Láska hory přenáší Hráči dne

08:28, 20. 4. 2021
Film Aleš Borovan

Nezvyklá producentská sestava společně s režisérem Jakubem Machalou dotočila česko-slovenskou romantickou komedii Láska hory přenáší (foto). Točilo se během března ve Vysokých Tatrách v hotelu Hubert v Gerlachově. V hlavních rolích se představí Anna Fialová, Lenka Krobotová, Marek Lambora, Csongor Kassai, Natália Germani, Richard Stanke, Petra Nesvačilová atd. Svatebního zpěváka Davida Krause hraje David Kraus.

Láska hory přenáší je po historickém dramatu Služka (v kinech na jaře 2022) druhým snímkem slovenské produkční společnosti Bright Sight Pictures a celovečerním debutem české produkční společnosti DARQ studio, které se doposud věnovalo převážně reklamní a online seriálové tvorbě. partnery filmu jsou slovenská společnost BTK, FTV Prima, TV JOJ, Dědoles či Opel. Snímek do kin distribuuje Bontonfilm. Premiéra v kinech je naplánovaná na Valentýna v únoru 2022.

"Příběh se odehrává v průběhu několika hodin jednoho dne, které divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací," uvedl Machala.