Zpěvačka Markéta Konvičková, která se stala maminkou v září loňského roku, si po dvou letech dopřála první pořádnou dovolenou. A hnedle i s malou dcerkou a partnerem Reném, jenž je pilotem. Dříve neměla pro svůj nabitý program čas, poté se potýkala s rakovinou, se vzácným druhem nádoru, jímž byla čtyřcentimetrová cysta na vaječníku, pak už byla těhotná… a ještě k tomu vypukla koronavirová pandemie. Zkrátka chvíli na to, aby si konečně někde v zahraničí mohla pořádně od toho všeho odpočinout a pořádně zrelaxovat, nalezla až teď. A jak se zdá, nebyla to chyba.

„Amálka zvládla celý let krásně, 5,5 hodin - je báječná!“ libovala si na sociální síti interpretka hitů Cizí světy, Ami nebo Ty. „Start celý prořehtala, v letadle usnula asi na 40 minut, jinak se jí člověk musí věnovat a dělat blbiny, společenský tvor. Trošku při přistání měla tlaky, ale dala jsem čajík a v pohodě. Šťastná maminka, šťastné miminko,“ zdůraznila zpěvačka, která prý v půlce dubna dovolenou rozhodně neplánovala. „Před pár dny ale oznámili Rendovi, že má 10 dní volno kvůli opravě runwaye, tak jsme se rozhodli toho využít.“

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé.

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

Výběr cílové destinace prý ovlivňovalo několik faktorů, hledali s partnerem hlavně místo, kde bude i v době covidové relativně bezpečno, let nepotrvá příliš dlouho a kde nebude až příliš velké teplo. Nakonec se rozhodli pro Tenerife, kam se nedostane nikdo bez negativního, maximálně 72 hodin starého PCR testu - a jsou nadšení. „Nechápu to, co vidím. Palmy… Lidi sedí venku, pijou kávu, všichni se smějou. Já bulím! Ale štěstím,“ svěřila se Konvičková svým followerům, kteří se nad takovouto idylkou dojímají úplně stejně jako Markéta.

A aby také ne. Například když vidí snímky, na kterých její dcerka společně se svým tatínkem poprvé plave v bazénu… To se zatetelí srdce snad i toho největšího cynika. „Užívejte! Tenerife miluju, hned bych se tam vrátila,“ napsala jí například modelka Karolína Mališová (24). „Jako závidím… ale přitom přeju… Smíšené pocity,“ nechala se slyšet zase zpěvačka Eliška Mrázová (26), známější jako Elis Mraz.
Fotogalerie
69 fotografií