Bílí Tygři Liberec

Na finále vše připraveno. Fanoušci již prošli testováním

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Ministerstvo zdravotnictví udělilo na finále klubům výjimku a na stadion bude moct dorazit omezené množství fanoušků. Podmínkou je však negativní test na COVID-19, takže se již ve středu proměnila vstupní hala Home Credit Areny na improvizované odběrové centrum.

V podstatě celou základní část odehrály týmy bez podpory fanoušků z hlediště a i během vyřazovacích bojů zůstaly tribuny stadionů prázdné. Ve finále je tomu ale přeci jen jinak. Ministerstvo zdravotnictví povolilo účast aspoň tří set diváků a již úvodní dva duely na ledě Třince se odehrály s jejich účastí.

Série se nyní přesouvá pod Ještěd a i liberečtí hokejisté budou mít fanoušky za svými zády. Testování účastníků zápasů proběhlo již ve středu odpoledne. Prostor u infopultu v Home Credit Areně se tak dočasně upravil na testovací centrum.

Jaroslav Pavelka o přítomnosti fanoušků:

„Ve finále by bylo skvělé hrát s vyprodanou halou jak v Třinci, tak i u nás v Liberci. Situace to bohužel nedovoluje, jsme ale rádi alespoň za to omezené množství, které může přijít a podpořit svůj tým.“


Diváci se na stadion trousili postupně, takže testování plynule ubíhalo. I přes menší zádrhely v podobě nevyplněných žádanek o test či špatně zadaných osobních údajů byli všichni příchozí úspěšně otestováni. „Test pro mě nebyl vůbec příjemný. Stálo ale za to to vydržet,“ svěřil se fanoušek Petr.

V obou domácích duelech s Oceláři se tak Tygrům dostane podpory i přímo z hlediště. V sérii s Třincem navíc prohrávají 0:2, takže jakékoliv fandění bude o to cennější. „Věříme, že kluci s naší pomocí finále vyrovnají," burcovala fanynka Jana.

Třetí finálové střetnutí se odehraje ve čtvrtek od 18:30, čtvrté o den později v 17:00.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit