ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 4861 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Tata Bojs a Dekkadancers připravují taneční koncert

0 jsk 22.4.2021

Tata Bojs a taneční soubor Dekkadancers připravují audiovizuálně-taneční koncert Velký třesk!, jehož premiéra proběhne 15. června v Azylu78. Dalším premiérovým lákadlem letní scény Jatek78 bude pohybové představení Cirku La Putyka Runners v režii Víta Neznala.

Mezi novinkami se objeví také Muž z Malty, taneční one man show Štěpána Pechara, nebo inscenace Diktátor Městských divadel pražských s Filipem Březinou v hlavní dvojroli. Šapitó na Výstavišti Praha poskytne od května do září útočiště celkem čtrnácti divadlům a další živé kultuře. Multižánrový prostor nabídne více než 25 jedinečných formátů od nového cirkusu přes činohru po tanec a koncerty. Otevření je naplánované na 25. května. Předprodej vstupenek je zahájen na webu Jatek78.

Pořadatelé akce říkají: „Ačkoli je situace kvůli neznámému tempu a míře rozvolňování stále nejasná, jako pořadatelé kulturní akce nemůžeme vyčkávat do poslední chvíle, jelikož je třeba akce propagovat a nabízet do prodeje. Není možné čekat na rozhodnutí příslušných úřadů a čekat, že druhý den naplníme hlediště. Obvykle prodáváme naše akce s minimálním tříměsíčním předstihem.“