Bílí Tygři Liberec

Děkujeme fanouškům za dodržování opatření v Home Credit Areně!

Date of publication Author Klub

Liberec - První z dvou úvodních domácích zápasů finálové série s Třincem je minulostí. Byl zároveň vůbec prvním od podzimu, na nějž mohlo dorazit alespoň omezené množství fanoušků. Všem návštěvníkům Home Credit Areny děkujeme za dodržení nutných hygienických opatření!

S ohledem na koronavirovou pandemii dostali Bílí Tygři a Třinec výjimku od Ministerstva zdravotnictví, díky níž mohou vpustit do Home Credit Areny a Werk Areny 300 fanoušků, kteří předtím podstoupí PCR test. Součástí výjimky je také celá řada dalších opatření, jako nutnost mít po celou dobu akce nasazený respirátor či povinnost dodržovat bezpečné rozestupy v hledišti i mimo něj.

A právě za dodržení veškerých těchto opatření během čtvrtečního utkání bychom chtěli všem fanouškům poděkovat. Všichni příchozí respektovali nutná pravidla a ke vstupu přicházeli připraveni s výsledkem testu, průkazem totožnosti a vyplněným self-reportingovým formulářem.

Stejně tak se pouze naprosto minimálně vyskytovaly potíže s nedodržováním rozestupů v hledišti, které byly po domluvě okamžitě napraveny. Konečně jsme si tak mohli užít utkání Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy ledního hokeje společně s vámi, našimi fanoušky!

Všem tygřím příznivcům děkujeme za dodržení opatření. A těm, kteří mají zakoupeny vstupenky na páteční zápas, připomínáme veškerá pravidla, která je nutné v Home Credit Areně respektovat.

Vstup do Home Credit Areny

Vstup do Home Credit Areny bude otevřen hodinu před začátkem utkání, tedy v 16:00. Prosíme fanoušky, aby ke vstupu arény dorazili s dostatečným předstihem a napomohli tak včasnému odbavení všech osob.

U vstupu je nutné se prokázat platnou vstupenkou, osobním průkazem totožnosti (v případě dětí stačí například kartička zdravotní pojišťovny či jiný doklad), potvrzením o negativním výsledku testu či o absolvování onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech a vyplněný self-reportingový formulář.

Formulář si můžete stáhnout ZDE. U vstupu vám bude změřena teplota, jejíž hodnota vám následně bude uvedena do již vyplněného formuláře.

Prosíme fanoušky o dodržování 2m rozestupů při čekání ve frontě na odbavení!

Režim v Home Credit Areně

Ve všech prostorách Home Credit Areny je nutné mít řádně nasazený respirátor či jinou odpovídající ochranu dýchacích cest. Zároveň žádáme všechny fanoušky, aby dodržovali rozestupy 2 m od ostatních ve všech prostorách arény.

K občerstvení bude otevřeno jedno z výdejních okének bufetu v Česká spořitelna Klubu u sektoru 111 a jedno okénko u hlavního vstupu. Není však možné vnášet občerstvení do hlediště!

Dále prosíme fanoušky, aby respektovali umístění svých sedadel. Po celou dobu utkání je nutné respektovat veškeré pokyny pořadatelů a organizátorů. V případě porušení zmíněných pravidel hrozí klubu vysoké pokuty ze strany Krajské hygienické stanice, prosíme tedy, aby všichni fanoušci věnovali opatřením zvýšenou pozornost.

Fanshop

Vzhledem k aktuálně platným opatřením není možné otevřít během utkání prodejnu fanshopu. Zároveň si však můžete jakékoli zboží objednat online, a to předem či přímo během utkání. Při volbě dopravy zvolte osobní vyzvednutí a do poznámky uveďte, že si zboží vyzvednete na utkání. Fanshop bude během zápasů otevřen v režimu výdejního okna.

Nabídku fanshopu naleznete ZDE.

Všem fanouškům za respektování opatření děkujeme a věříme, že si společně i v těchto nestandardních podmínkách finále v Home Credit Areně užijeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit