„Moje máma je můj nejlepší přítel. Ví všechno, volám ji jako první a radím se se vším. Je to ten nejlaskavější, nejhodnější a nejsrdečnější člověk, jakého znám. Hanáček. Nikdy jsem ji neviděla naštvanou, se špatnou náladou, vždycky je tady pro nás a je věčně vysmátá. Prostě slunce, co rozzáří místnost, jen co do ní vejde. Neuvěřitelná pozitivní energie a vyzařující teplo a klid. To byste museli vidět a zažít. Jakou má čistou auru. Zaslouží si to nejlepší na světě. Je to můj vzor,“ nechala se slyšet zpěvačka Markéta Konvičková na instagramu.

Před blížícím se svátkem matek sdílela své fotky s maminkou, z nichž bylo hned na první pohled jasné, po kom interpretka hitů Ami, Cizí světy nebo Ty podědila svůj půvab. Sympatická světlovláska s krátkým sestřihem totiž vypadá jako o trochu starší Markéta, a tak není divu, že mnohé své followery upřímně zmátla. Vlastně to skoro budilo dojem, že zpěvačka jenom použila jednu dobu velice populární „postaršovací“ aplikaci v mobilu, která aktuálním fotkám přidala pár vrásek. „Na první pohled jsem si myslela, že jsi to ty, Markétko, s parukou na hlavě,“ žasly její fanynky.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

„MÁMA. Až do teď jsem neměla tušení, co ten pojem znamená a obnáší. A až to jednou Amálka vysloví nahlas, nabere to úplně jiný rozměr. Je krásné, že letos poprvé budu slavit svátek matek. Pořád mi to nedochází, že jsem měla ten dar a možnost se jí stát,“ pokračovala dojemně Konvičková, která se kvůli nedávné nemoci obávala, že nikdy nebude mít děti. V roce 2019 při preventivní gynekologické prohlídce jí totiž lékař zjistil čtyřcentimetrovou cystu na vaječníku. Podle zpěvačky šlo o vzácný druh nádoru. Nález jí byl laparoskopicky odstraněn a ona se přece jenom maminkou stala.

A užívá si to naplno. „Ta nejdůležitější a nejhodnotnější životní událost ženy, je role matky. Vždycky, když se podívám na Amálku, tak si říkám, že doufám, že ji taky tak skvěle vychovám. V úctě a pokoře, s úsměvem a nadhledem, že mě bude taky tak milovat, bude na mě pyšná, bude se na mě moci spolehnout, a se vším se mi svěří, stejně tak, jako to mám já s Hanáčkem. Tak pojďme společně oslavit tento svátek matek, udělejme si radost a buďme hrdé, že jimi jsme, protože tohle nám nikdy nikdo nevezme a nevynahradí. Mateřská láska je nejsilnější.“
Fotogalerie
98 fotografií