Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

TikTokerka Nivine Jay se postarala o pořádný rozruch, když zveřejnila video, na kterém je natočený Ben Affleck (51), jenž na záběrech mluví přímo do kamery, dívku oslovuje jménem a ptá se, proč mu dala „unmatch“, tedy zrušila vzájemnou shodu. „To jsem já,“ říká na záběru Affleck.

Herec a influencerka se údajně, dle textu, jímž dívka video okomentovala, zkontaktovali na seznamovací aplikaci, Jay ale dle svých slov nevěřila, že jde skutečně o profil filmové hvězdy, myslela si, že to je fake, takže se rozhodla jejich vzájemnou shodu zrušit. Následně měla pro změnu na Instagramu dostat zmíněné video. Kdy přesně, neuvedla.

To se po zveřejnění stalo virálním. „Sorry, Bene,“ vzkázala Nivine na TikToku. Affleck záležitost zatím nijak nekomentoval.

Aplikace Raya bývá označována jako „Tinder pro celebrity“. Vyžaduje členství, každý žadatel musí projít schvalovacím procesem. Zatímco některé hvězdy se k jejímu užívání otevřeně hlásí nebo hlásily (např. Demi Lovato v roce 2016), o členství jiných se pouze spekuluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám