Hlavní obsah

F**k off! Rozhodčí se opřel do hvězd PSG

Manchester/Praha

Fotbalisté Manchesteru City se po úterní výhře 2:0 v semifinálové odvetě na stadionu Paris St. Germain stali prvními finalisty Ligy mistrů. Hráči francouzského celku byli z výsledku rozčarovaní a dávali to najevo už během zápasu. Několikrát horlivě diskutovali i s hlavním rozhodčím. Teď někteří z nich přišli s tvrzením, že jim během zápasu sprostě nadával.

Sestřih semifinále Ligy mistrů Manchester City - PSGVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Svěřenci trenéra Pepa Guardioly se do finále elitní soutěže dostali poprvé v historii. Hráči PSG nedokázali odvrátit porážku 1:2 z prvního duelu a na svou druhou finálovou účast tak nedosáhli. Frustrace na nich byla vidět a závěr zápasu se opět zvrhl do hádek a ostrých faulů, jako v předchozím duelu.

Krátce po druhé brance Mahreze dostal červenou kartu záložník francouzského klubu Di Maria, který neudržel nervy na uzdě v souboji s Fernandinhem a mimo hřiště mu šlápl na nohu. Dalších ostrých zákroků se dopustili obránci Kimpembe i Danilo. Oba za ně dostali žlutou kartu. Po zápase se do hlavního rozhodčího Bjorna Kuiperse pustil další hráč potrestaný žlutou kartou, Marco Verratti.

„Dvakrát mi řekl fuck off, což nechápu. Kdybych to udělal já, nezahraju si deset zápasů," rozčiloval se italský záložník. Ten s rozhodčími často horlivě diskutuje, ale tohle by si podle svých slov nikdy nedovolil.

Foto: Phil Noble, Reuters

Kouč PSG Mauricio Pochettino (vpravo) musel uklidňovat roztržku mezi svým svěřencem Marcem Verrattim a hlavním arbitrem Bjornem Kuipersem

Jeho spoluhráč Ander Herrera v rozhovoru pro francouzská média uvedl, že rozhodčí Kuipers podobně vyštěkl i na dalšího hráče PSG Leandra Paredese. Kouč pařížského celku vypověděl, že od střídaček nic neslyšel, ale že nemá důvod svým svěřencům nevěřit. „UEFA se tím dost možná bude zabývat," podotkl Pochetino.

Reklama

Související témata: