Hlavní obsah
Článek

Rozchod Jennifer Lopez (54) s Alexem Rodriguezem ještě ani pořádně nevyšuměl a fanoušci už spekulují, že je v jejím životě nový muž. Respektive staronový. Když svět obletěly fotky, jak Ben Affleck (51) vystupuje ze zpěvaččina SUV, vzbudilo to značný rozruch.

A prý to nebylo naposledy, co se viděli. „Užili si to. Bylo to roky, co si spolu pořádně popovídali, takže řeč nestála,“ uvedl zdroj People a dodal: „Plánují se vidět znovu.“

Jiné zdroje z okolí hvězdné dvojice však tvrdí, že jsou už léta pouze přáteli a nehodlají na tom nic měnit. JLo aktuálně žije v LA, kde sídlí také Ben.

Jennifer a Ben randili v letech 2002-2004. Mezitím se stihli i zasnoubit, k oltáři to ale nikdy nedotáhli. Nedávno zrušené zásnuby s Rodriguezem jsou tak už druhými, které Lopez neklaply.

Navzdory rozchodu ale Affleck mluví o své ex jenom v superlativech. „Dodnes je podle mě nejtvrději pracujícím člověkem, jakého jsem v této branži poznal. Má velký talent, ale taky si to odmakala. Jsem velmi šťastný, že konečně sklízí ovoce za svou práci,“ uvedl nedávno pro magazín InStyle.

I Ben je aktuálně single. Poslední vztah s krásnou Anou de Armas skončil na přelomu roku a Ben údajně hledá novou lásku s pomocí randící aplikace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám