Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slova podpory i hněvu! Hvězdy reagují na vězení pro manžela missky Křížkové

/
  • Celebrity reagují na odsouzení manžela modelky Lucie Křížkové.
    9. května 2021 ● 05:00

    Jako smršť smetlo Česko v pátek před půlnocí hořké doznání modelky Lucie Křížkové o odsouzení jejího manžela, slavného jachtaře Davida Křížka, ke třem a půl letům ve vězení za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Kolegové z branží missky a sportovce pod příspěvkem projevují lítost nad jejich osudem i znechucení nad českým soudnictvím.

    Třicetinásobný držitel titulu mistr republiky v jachtingu David Křížek byl odsouzen k pobytu ve vězení. Podle informací zpravodajského webu iHNed ho Vrchní soud v Praze poslal na tři a půl roku za mříže. Křížek měl podíl na tunelování Metropolitního spořitelního družstva. O rozuzlení případu s nešťastným koncem informovala blízké a fanoušky jeho žena, modelka Lucie Křížková.

    „Je to devět let, co se můj muž David stal nástrojem trestného činu. Z naivity a důvěřivosti byl loutkou ve dvou společnostech, které způsobily milionové škody,“ uvedla na svém instagramu.

  • 1.

    Manželka slavného jachtaře, jenž se ke svému činu přiznal, dále dodala, že její manžel jakožto sportovec tělem a duší věří ve fair play a do světa byznysu se dostal čirou náhodou. Dle jejích slov mu nevyšel oceánský projekt, a tak se kvůli finanční tísni rozhodl, že přijme práci marketingového manažera, kterou mu nabídl jeho kamarád. „Podepisoval, byl ujišťován, že vše je naprosto legální a neměl důvod nevěřit lidem, kteří jsou ve svém podnikání úspěšní. Ale neznalost neomlouvá. To víme,“ napsala zdrcená bývalá miss, která se nyní se svým manželem musí na dlouhé tři roky rozloučit.

  • 2.

    V příspěvku ujišťovala, že Křížek na milionových podvodech nijak neprofitoval. „Sám musel skoro celý svůj majetek, na který si poctivě vydělal, rozprodat, aby měl z čeho zaplatit dluhy a právníky,“ doplnila misska.

    Pod skličujícím textem se sešlo obrovské množství fanoušků Lucie a Davida, včetně hojného počtu známých osobností. Ty dvojici přály hodně sil při překonání těžkých časů, některé ale rozhodnutí soudu pobouřilo a svůj nesouhlas s uvězněním Davida daly hlasitě najevo.

  • 3.

    Laďka Něrgešová

    „Tohle je fakt šílený! Mohl dostat podmínku. Ale věta ‚je třeba vyslat signál, že takové jednání nemůže být tolerováno‘ předsedkyně senátu Vrchního soudu Hany Navrátilové?! To snad není možný!“ rozčílila se moderátorka Laďka Něrgešová.

    „To ten SIGNÁL nemohla sakra vyslat po někom, kdo nemá dvě malé děti, o které se stará?! A kterým je skvělým tátou?? Jako máma… slzy v očích! Fakt ale. Chápu - stalo se. Ale vážně nešlo ‚poslat signál‘ přes někoho, kdo, do háje, nemá malé děti????“ vztekala se.

  • 4.

    Aleš Háma

    „Milá Lucie, nevím o Vaší kauze nic, nebudu Vám tím pádem psát, že život není fér, byť je to pravda. Co Tobě i Davidovi a Vaším dětem napsat musím, je, že KDYKOLIV budete potřebovat COKOLIV, tak jsem tu… myslím to vážně… Volejte kdykoliv… sílu Vám oběma i smečce…“ popřál zdrcené dvojici Aleš Háma.

  • 5.

    Zorka Hejdová

    „Dějou se na světě věci, který nikdy, ale opravdu nikdy nepochopím. Tak báječnej a čestnej člověk, jako je David… je mi to nesmírně líto a moc na vás myslim! Držte se!“ napsala moderátorka Zorka Hejdová.

  • 6.

    Eva Čerešňáková

    „Luci, je mi to moc líto, oba jste úžasní lidé. Je smutné, že v businessu se fair play hra nehraje, a ještě smutnější, že následky nejčastěji nesou ti nevinní či ti s minimální vinou. Držte se,“ podpořila je bývalá šéfka soutěže krásy Eva Čerešňáková.

  • 7.

    Ester Janečková

    „Milá Luci a Davide, moc na Vás na oba myslím… I na děti. Držte se! Kdybych mohla jakkoliv pomoct, ráda to udělám,“ ujistila je herečka Ester Janečková.

  • 8.

    Táňa Makarenko

    „Přeji mnoho sil. Věřím, že to zvládnete. Držte se oba dva,“ drží jim palce šéfka Miss České republiky Taťána Makarenko.

  • 9.

    Decastelo, Belohorcová, Pártlová a další

    Stručné, ale jasné Držte se soudem rozdělenému páru pak vzkázala například moderátorka Eva Decastelo, modelka Kristýna Schicková, moderátorka Zuzana Belohorcová nebo komička Martina Pártlová.

  • 10.

    VIDEO: Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře.

    Video
    Video se připravuje ...

    Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

  • 11.

    Fotogalerie
    84 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 173

Uživatel_5404086: Dejte nám s tím zlodějem i sqadrou, která ho obhajuje a lituje, pokoj. Dostal ještě málo, zloděj zlodějský. Jestli bych někoho litovala, tak lidi, který tomu peněžnímu ústavu svěřili své finance a dneska mají holou ***.Pakáž zlodějská se neštítí ničeho.

(10. 05. 2021 09:06)

Alva: Každý má kostlivce ve skříni, ale každý si za svá jednání může sám a každý má dělat to, čemu rozumí. Viz. herci a zpěváci, budu mít hospodu, ta nese, ale škoda slov.

(10. 05. 2021 08:10)

typos:

(10. 05. 2021 05:20)

typos: Jo jo právnička je další ta Verešová ale všechny na jedno brdo

(10. 05. 2021 04:19)

bublina55: Jaká slova podpory, jaká slova hněvu? Ještě k tomu od "hvězd"?! (Kdo je pasoval na "hvězdy"?) Tuneloval? Pokud jsou dostatečné důkazy, je dobře, že byl odsouzen a sedí, příp. bude sedět

(10. 05. 2021 03:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy