Ve finské metropoli se nejstarší dcera Karla Gotta (†80) snaží znovu navázat kontakt s některými kamarádkami. Při cestě za jednou z nich se ale tento týden stalo něco, na co dlouho nezapomene.

Povalili ji

Při čekání na metro se zapletla do rvačky, která se rozpoutala přímo vedle ní. „Stála jsem a vedle přiběhl nějaký šílený tmavý muž. A najednou po něm skočili sekuriťáci, ochranka metra,“ popsala Aha! Gottová„Při té bitce mě povalili na zem a měla jsem co dělat, abych se zvedla a utekla. Jen zázrakem se mi nic nestalo. Byl tam šílený křik. Celkem se s tím chlápkem prali dvě ženy a jeden chlap,“ doplnila. 

Bránili se

Později se Dominika z médií dozvěděla, co se stalo. „Byla to sebeobrana. Snažili se ho vyvést z metra po dobrém, protože dělal neplechu. Ale on na tu ochranku fyzicky zaútočil, a proto došlo k té bitce,“ upřesnila Gottová.

Jde na kurz

Ta si ještě před touto událostí požádala o rekvalifikační kurz právě na obor security. „Radši půjdu dělat sekuriťačku v obchodním centru, v metru je to nebezpečné. Tam bych po této zkušenosti pracovat nechtěla,“ dodala Dominika.

Až tento týden dorazili do Helsinek stěhováci s věcmi Gottové, které minulé pondělí naložili v Praze. „Omlouvali se mi za zpoždění. Ale hlavně že přijeli. Oni v té smlouvě píší, že to všechno může trvat až deset dní, takže jsem s tím i počítala,“ upřesnila.

VIDEO: Gottová na hřbitově

Video
Video se připravuje ...

Gottová na hřbitově Luboš Procházka

Fotogalerie
90 fotografií