Kurková své třetí dítě porodila na Floridě už 27. dubna, kdy nočnímu nebi vládl tzv. růžový superúplněk. Snad to tak mělo být, protože dávno oznámila, že po synech Tobinovi (11) a Noahovi (5) bude mít konečně dcerku, a ta dostane jméno Luna Grace.

Hned o den později pak rozeslala šifrovanou depeši: „Příští týden bude velmi speciální Den matek. Jsem nadšená, že budu mámou ne jednoho, dvou, ale tří dětí!“ Neznamenalo to ale, že má termín císařského řezu, ale že 9. května rozešle radostnou novinu:  „Vítej, Luno Grace! Tolik se milujeme!“ Podle zveřejněných fotek se dá vytušit, že dcerku zřejmě porodila doma v obýváku, do bazénku, který jí nachystal manžel Archie Drury (51).

Její jméno je opravdu zvláštní, protože pochází od obou jejích bratrů. Pojmenovali ji s takovou láskou,“ dojímala se před časem na oslavě Karolína Kurková

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

A stejně jako chlapce, tak i dcerku přivedla na svět v Americe. Na Miami už roky žije s manželem Archiem Drurym a velmi často za ní z Česka lítají její rodiče. 

Začínám trávit čas plánováním porodu, a jaké to bude přivést Lunu Grace na svět. Kdo mě dlouhodobě sleduje, ví, že jsem své chlapce rodila doma do vody a byl to nádherný zážitek. To samé plánuju s ní,“ prozradila Karolína.

Kráska se během těhotenství svlékla tolikrát, jak už dlouho ne. Jednou byla úplně, jen intimní části si zakryla rukama. 

Fotogalerie
44 fotografií