Interpretka rozverného hitu Kilo sem, kilo tam platí na instagramu za skutečnou ikonu. Nejenom, že peče nádherně vypadající cukrovinky, ale i vzdor tomuto koníčku si zachovává perfektní křivky, které pravidelně tuží v posilovně. I ona přitom moc dobře zná, jaké to je, když není žena se svou postavou spokojená – v roce 2016 například postoupila laserovou liposukci bříška. Aby dokázala, že ne vždy se cítila ve svém těle dobře, sdílela dvojici fotografií, jednu, kdy podle svého názoru ještě nebyla dostatečně ve formě… a jednu aktuální.

„Občas najdu nějakou porovnávačku, která mě vždy utvrdí v tom, že to prostě jde. Chci vám jen ukázat, že když člověk chce, může něco se svým tělem a s duševní pohodou dělat,“ vysvětlovala svým followerům, kterých má jenom na instagramu více než 51 tisíc. „Nejsem žádný fitness trenér, ani guru, ale sama jsem si proměnou prošla a vím, jak je to těžké. Kolikrát jsem to chtěla hned, ale zjistila jsem, že vše nejde hned a že je to o vůli o píli a hlavně o tom to nevzdat, ať už se jedná o cokoliv.“

VIDEO: Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? 

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Samozřejmě mi na sobě také plno věcí vadí a stále je co zlepšovat. Ale tady si připomenu, že jsem to zvládla a takhle už jedu 13 let. Někdy přiberu 3 kila a někdy zase 3 zhubnu. Cvičím, jím zdravě a k tomu mám pár svých doplňků, které mám vyzkoušené,“ prozradila kráska známá z mnoha muzikálů, například z Angeliky, Draculy či Kleopatry, kde jí byly všude svěřeny hlavní ženské role. Za těch zmiňovaných 13 let se této finalistce X Faktoru povedlo z váhy 74 kilo dostat na 63 a pak ještě níž. Celkem prý zhubla 15 kilogramů.

„Jsem zdravá, tělo mi funguje, a díky tomu jsem svým způsobem v pohodě,“ libuje si zpěvačka, která si také prošla drastickými, leč zcela nefunkčními dietami. „Kolikrát jsem se snažila nejíst, pít odtučňovací drinky a jedla divný tablety... Akorát mi to rozházelo totálně organismus, neměla jsem měsíčky a byla jsem psychicky mimo,“ přiznala. „Naštěstí jsem ready a šťastná, a s jarem jedu zase další měsíční očistu plnou vitamínů a přírodních látek, a vlastně i tu čokoládu si dám a nic se neděje, vůbec nic,“ dodala Nývltová spokojeně.
Fotogalerie
92 fotografií