Dominika se na herečku zlobila od pohřbu tatínka, protože ve smutečním proslovu hned dvakrát zmínila jen její mladší sestry Charlottku (15) a Nellinku (12). „S pokorou, úctou a trémou stojím na tomto magickém místě, abych se s Karlem Gottem rozloučila jménem celé rodiny, ženy Ivanky a dvou malých dcer. To především,“ řekla Bohdalová v říjnu 2019 nad Slavíkovou rakví ve svatém Vítu.

Nemanželské dcery Dominiku s Lucií „zasklila“, jako by neexistovaly... „Mluvila jen o Charlottě a Nelly, ale já a Lucie jsme taky jeho děti! Úplně jako by na nás zapomněla. Pak jsem přemýšlela, že nejsme brány jako rodina...“ zabolelo tenkrát Dominiku.

Nevyužitá šance

Nikdy ovšem nenašla odvahu si celou situaci s herečkou vyříkat. A měla přitom možnost hned na karu. „Byla jsem rozhozená a nechtěla jsem to s ní tehdy řešit,“ vzpomíná Dominika. Filmová a divadelní legenda už tenkrát nabídla smířlivou omluvu. „Vím, že to byla chyba, ale bohužel se stala. Já bych se jí omluvila, ale nic mi neřekla,“ protáčela tehdy Bohdalka panenky pro expres.cz. „Bohužel jsem si to uvědomila, až když jsem to četla. Nebylo to ale míněno špatně.“

Štulec na závěr

Proto ji mohlo minulý týden, kdy slavila velké životní jubileum, zaskočit znění zprávy doručené až ze severu Evropy. Vedle obligátní gratulace: „Dobrý den, Jiřinko. Gratuluji Vám z Finska k Vašemu jubileu. Přeji Vám pevné zdraví a ještě další pěkné role.“ se v ní totiž mohla pročíst k tomuto »štulci«: