Herec Ryan Dorsey, známý například ze seriálů Vysněná meta, Ray Donovan, Stumptown či aktuálně Big Sky, zveřejnil na Den matek na svém oficiálním instagramovém účtu velice dojemnou fotografii. Je na ní zachycená rozesmátá Naya Riverová se synem Joseyem, jenž se v jakési restauraci právě chystá pustit do svého narozeninového poháru. Dorsey, jehož podle zahraničních médií po skonu expartnerky jednu dobu utěšovala hereččina mladší sestra Nickayla (27), ke snímku připsal slova: „Nemůžu říct, že jsem ‚šťastný‘, ale řeknu, že děkuji za to, že jsi byla matkou a že jsi mi dala tohoto sladkého a úžasného chlapce“.

Riverová a Dorsey spolu chodili čtyři roky, pak se rozešli a zpěvačka se na krátkou dobu zasnoubila s rapperem, jenž si říká Big Sean (33). Nakonec však zásnuby zrušila a pár měsíců poté už slavila svatbu s Dorseyem. Přestože se pár rozešel v roce 2016, tedy pouhé dva roky po veselce, snažili se udržovat přátelské vztahy – především kvůli jejich malému synkovi.

Jinak to mezi nimi podle všeho žádná idylka nebyla, jelikož Riverová si před rozvodem, k němuž došlo až v červnu 2018, krátce poseděla v cele za domácí násilí páchané na Dorseym. Poté byla každopádně zproštěna viny, a definitivně rozvedená dvojice se tehdy dohodla na střídavé péči o jejich dítko. Všechny staré bolesti jsou ale už podle všeho zapomenuty…

VIDEO: Den matek: Co popřejí modelky Faltýnová, Sokolová a Válková

Video
Video se připravuje ...

Den matek: Co popřejí modelky Faltýnová, Sokolová a Válková Adam Balažovič

Tento snímek upřímně dojal všechny Nayiny fanoušky, kteří ještě stále truchlí nad ztrátou talentované mladé ženy. Ta zemřela ve věku pouhých 33 let minulé léto. Společně se synkem si vyjela loďkou na jezero Piru v kalifornském Ventura County – a poté už po ní nebylo ani vidu, ani slechu.

V loďce byl nalezen pouze spící chlapec, který vypověděl, že si s maminkou šli zaplavat. Riverová synkovi, oblečenému do záchranné vesty, ještě pomohla na palubu, sama ale zmizela pod hladinou. Její tělo bylo nalezeno po téměř týden trvajících pátracích akcích. 24. července 2020 byla pohřbena. Příčinou smrti bylo podle vyšetřovatelů „náhodné utonutí“ – v jezeře je prý hodně silných spodních proudů, které se zpěvačce staly bohužel osudnými.

Fotogalerie
52 fotografií