Pikantní sága znesvářených expartnerů Amber Heardové a Johnnyho Deppa pokračuje. I když se zdálo, že Deppův prohraný boj s listem The Sun, jenž ho označil za násilníka, soudní spory skončí, nová fakta o domácím násilí nepřestávají vyplouvat. Jenže tentokrát pro změnu v neprospěch jeho bývalé manželky.

Losangeleské policejní složky vyšetřují Heardovou za podání křivé výpovědi ve věci případu domácího násilí z roku 2016, píše německý list Bild s odkazem na přítele Deppova právníka Adama Waldmana.

Ten je přesvědčen, že onoho osudového dne, kdy se v jejich domě odehrála hádka, jež vyústila v konec hollywoodské idylky, blondýnka společně se svou dobrou kamarádkou Raquel 'Rocky' Penningtonovou upravila místo činu tak, aby nahrálo její verzi, že ji představitel Jacka Sparrova z Pirátů z Karibiku surově zmlátil.

Jako důkaz mají posloužit záznamy z kamer umístěných na uniformách policistů. Strážci zákona při příchodu do jejich domu údajně nezpozorovali herečkou popisovaný chaos a škody na majetku. „Místo činu byla jedna obrovská lež,“ míní Waldman, jenž je potěšen z toho, že se podařilo kamerové záznamy zařadit mezi klíčové důkazy vypovídající proti herečce. Potvrdí-li se křivá výpověď a manipulace s místem činu, hrozí podle Waldmana Heardové až čtyři roky za mřížemi.

VIDEO: Amber Heardová s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

Video
Video se připravuje ...

Amber Heardová s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

Fotogalerie
66 fotografií