Rozpustilou živoucí Barbie Jessicu Alvesovou čeká ještě hromada zákroků, ty nejdůležitější operace má ale úspěšně za sebou. Na začátku roku nadšeně informovala o chirurgické změně pohlaví, předtím Blesku přiznala, že si nutně potřebuje vyměnit prsa, neboť ta současná ji omrzela.

Fanouškům na instagramu o víkendu předvedla rajcovní momentku s obnaženým vele-dekoltem. Bradavky kulišácky schovala za emoji srdíček, aby ji rezervovaná sociální síť nezablokovala. U dalšího zveřejněného videa je ale jaksi neuhlídala! Zatímco si to sebevědomě kráčela po nemocničním pokoji a hruď se jí u toho hypnoticky vlnila, prodrala se jedna bradavka na vzduch.

Malého faux pas si reality hvězdička zřejmě nevšimla, video na jejím profilu viselo skoro celý den.  Alvesová je proti studu silně obrněná, jen málokdo si prošel dvěma gigantickými proměnami zevnějšku, zatímco je celý svět pozoroval a hodnotil. Jessica na léto chystá novou reality show s názvem Love Me Gender. Pomocí ní se pokusí najít životní lásku a otce svých budoucích dětí.

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
100 fotografií