Silně věřící zpěvačka Dominika Stará, která se do povědomí široké veřejnosti zapsala coby účastnice první řady Česko Slovenské SuperStar v roce 2009 (v níž sice nezvítězila, ale zato se stala absolutní vítězkou mezi dívkami, když se umístila na krásném třetím místě – porazili ji jenom Miro Šmajda a Martin Chodúr), se provdala letos v lednu. „Od doby, co jsem se vdala, téměř denně dostávám jednu a tutéž otázku. Všichni na mě číhají a ptají se mě, kdy bude miminko. Ze začátku byla moje odpověď ‚snad brzy‘, ale postupně jsem začala lidem odpovídat ‚když Pán Bůh požehná‘. A ono je to opravdu tak. Dítě není něco, co dostanete na počkání. Dítě je dar, požehnání,“ domnívá se plavovláska.

„Může se ‚zadařit‘ hned napoprvé, anebo přijde až za nějaký čas. Vždyť zdravému páru trvá v průměru jeden rok, dokud žena otěhotní. Nemluvě o tom, že jsem vdaná 3 měsíce i s cestou…“ durdí se kráska na sociální síti. „Nikdy jsem se netajila tím, že chceme s Michalem založit rodinu, ale kdyby mi lidé aspoň dali čas na to, abych zpracovala, že jsem vdaná žena…?“

Na rozdíl od svého okolí, ona sama těhotenství, přestože děti miluje, nijak zvlášť neřeší. Ale prý v tom nejlepším slova smyslu. „Nestresuji se, nečekám na každou možnou ovulaci. Užívám si krásný manželský život,“ zdůrazňuje zpěvačka, která se svým mužem až do veselky intimně nežila. Dokonce se nastěhovala do jejich společného bytu až poté, co se pro ně rozezněly svatební zvony.

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Vdávala jsem se proto, že svého muže miluji, ne proto, abychom okamžitě zplodili potomka. Nebráníme se tomu, ale ani na něm nestavíme naše manželské štěstí. A myslím si, že takový postoj je správný. Život mě naučil věřit v Boží načasování. Je to to nejlepší, nejsprávnější načasování všeho. Potvrdilo se mi to už několikrát, a proto vždy s důvěrou prosím v modlitbě spolu s mým mužem, dělám všechno, co je v mých silách, a věřím, že to všechno přijde ve správný čas,“ dodává Stará. Se svým životním partnerem se mimochodem zasnoubila zhruba po půlroce randění, za další půlrok byla svatba. Bude tedy do dalšího půlroku zaděláno na děťátko?

Fotogalerie
82 fotografií