Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Spisovatel James Wallace napráskal na Billa Gatese: Měl slabost pro striptérky!

Autor: Veronika Kynclová - 
12. května 2021
05:00

Zakladatel společnosti Microsoft Bill Gates (65) sice v mládí kvůli brýlím s tlustými skly vypadal jako klasický šprt, který dává přednost počítačům před zábavou, zdání však klame... Pořádal prý doma orgie se striptérkami.

Mýtus o tom, že Gates býval pouze vědátor a počítačový šílenec, boří spisovatel James Wallace (74), který o čtvrtém nejbohatším muži planety napsal už v 90. letech dvě knihy. Tehdy se Gates stal nejmladším dolarovým miliardářem světa. „Mnoho mladíků z Microsoftu tehdy nosilo několik dní trička s fleky od pizzy a usilovně pracovalo na softwarovém kódu, jenže pak se taky hoši chtěli pořádně pobavit,“ svěřil Wallace britskému Daily Mailu. A Gates se prý tehdy rozhodně nedržel zpátky. „Najímal si striptérky, které zval k sobě domů, kde pak s přáteli plavali nazí v bazénu,“ dodal Wallace.

Sukničkář riskoval

Jeho informace potvrzuje i dlouholetý Gatesův přítel a kolega z Microsoftu Vern Raburn (70). „Bill miloval divoké večírky a na začátku vztahu s Melindou v roce 1988 měl i jiné ženy. Jenže po svatbě s tím přestal a byl za to na sebe dost pyšný,“ uvedl Raburn. Právě kvůli jeho záletům se prý Melinda tehdy s Billem skoro na rok rozešla. „Byl vyhlášený sukničkář, bránil se závazkům. Pak se ale v roce 1992 dali znovu dohromady a jejich vztah se upevnil,“ dodal Wallace. Manželství nakonec Gatesovým vydrželo 27 let.

Proč nemají předmanželskou smlouvu? Bál se jí říct o podpis! Gatesovi prý v roce 1994 nepodepsali žádnou předmanželskou smlouvu, a proto je čeká dělení majetku ve výši 2,8 bilionu korun. „Bill měl tehdy strach říct Melindě o podpis a snažil se ji k tomu dotlačit prostřednictvím tehdejšího ředitele Microsoftu Steva Ballmera,“ uvádí rovněž Wallace ve své třaskavé publikaci.

VIDEO: Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

TuJaBlKo ( 12. května 2021 12:09 )

Testy (DNA či dříve krevní) ukazují, že cca třetina dětí má jiného otce, než je ten zapsaný v rodném listu. Pro zajímavost: Je to stejné, jako u ptáků a dalších zvířat.

bre-burda ( 12. května 2021 10:42 )

Samozřejmě, že to platí pro obě strany stejně.

bre-burda ( 12. května 2021 10:41 )

Komu by se striptérky nelíbily, jsou to pěkná děvčata. A souložit celý život s jednou babou, to je nadlidský úkol! Sexuální nevolnictví, ne-li otroctví!

obessenalucerne ( 12. května 2021 09:25 )

Sázka na závist nikdy nezklame.

Zobrazit celou diskusi