Hlavní obsah

V Juventusu to vře! Do hry o Ronalda se hlásí nečekaný zájemce

Turín/Praha

Zklamaný, zničený, otrávený. Snímky kyselého Cristiana Ronalda obletěly po porážce Juventusu s AC Milán 0:3 svět. Hned se také v médiích vyrojily spekulace, že značka CR7 po sezoně v Serii A skončí a bude stěhovat. Nejnovější zvěsti spojují budoucnost hvězdného kanonýra se Sportingem Lisabon. Prý by se domů mohl Ronaldo vrátit už během léta. Nic na tom nezměnila ani středeční výhra Juve nad Sassuolem 3:1, kdy dal Portugalec jeden z gólů.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Zklamaný Cristiano Ronaldo z Juventusu.

Článek
Fotogalerie

Sporting Lisabon vyhrál portugalskou ligu, kvalifikoval se do skupinové fáze Ligy mistrů. V tomhle směru by snad mohlo angažmá splňovat parametry, které by si CR7 představoval. Juventus navíc zatím o vstupenku do elitní soutěže pořád bojuje, když dvě kola před koncem Serie A ztrácí bod na čtvrtou příčku, z níž by do Champions League proklouzl.

Sporting slaví první titul po 19 letech, tak by si možná rád nadělil jako dárek hvězdnou posilu. Spekulace přiživuje i to, že se Ronaldo na sociálních sítích netajil radostí, že Sporting vyhrál ligu. Klubu veřejně gratuloval. Italská média upozorňují, že kdyby Stará dáma nehrála Ligu mistrů, nejspíš by musela sáhnout k úsporám. Ronaldovu roční gáži ve výši 28 milionů liber by možná účetní slavného klubu rád z nákladů umazal...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zvláště poté, co v řadě slavných klubů není kvůli pandemii koronaviru finační situace nejlepší. Juventus se netají problémy a utahovat opasky budou v Turíně tak jako tak. Ronaldo má v Turíně smlouvu ještě na rok, jednat o situaci prý bude šéfy Juve až po sezoně.

Možná ale bude jasno i dřív. Už během pondělí prý bylo v klubu pořádné dusno. Fotbalista totiž vynechal trénink kvůli tomu, aby si vyzvedl své nové Ferrari Monza za 1,4 milionu liber přímo u výrobce v Maranellu.

Takové privilegium prý dost naštvalo spoluhráče CR7 a proslýchá se, že vztahy Ronalda se zbytkem týmu jsou hodně chladné. To by mohl být další z důvodů, proč by se hvězdný fotbalista po sezoně mohl stěhovat domů do Portugalska.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: