Hlavní obsah

Děti měl bít páskem s rozžhavenou přezkou. U soudu připustil jen klečení za trest

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Devět let vězení požaduje státní zástupce pro Radka K. (39) jako trest za nepřiměřené trestání dětí. Ve dvou případech pak měl ještě nutit k sexu nevlastní dceru své družky. Obviněný se v úterý začal zpovídat u Krajského soudu v Plzni z trestných činů znásilnění a týrání svěřené osoby. Vinu popírá.

Radek K. u soudu v PlzniVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„V průběhu pěti let opakovaně v opilosti nepřiměřeně fyzicky trestal své nezletilé děti a společně vychovávané děti své družky. Tloukl je pěstmi, mlátil kabelem či páskem s nažhavenou přezkou nebo dusil polštářem. Několikrát také na ně mířil plynovou pistolí,“ stojí v obžalobě.

Znásilnil tříletou neteř, tvrdí obžaloba. Nejsem pedofil, řekl soudu

Krimi

Obdobně měl napadat i svoji družku. Podle státního zástupce obžalovaný také násilím přiměl 14letou nevlastní dceru k análnímu pohlavnímu styku.

Ženu na Plzeňsku viní ze zneužívání dítěte, chlapce měla nutit k sado-maso hrátkám

Krimi

Při výslechu před soudem obžalovaný tvrdil, že se žádného násilí vůči dětem nedopouštěl. „Maximálně jsem nechal děti za trest klečet,“ uved K.

Soud bude pokračovat výslechy svědků.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám