„Asi je čas změn a tak se řadím na seznam rozejitých,“ napsala narovinu Michaela Kuklová na instagram. S urostlým Josefem Wittnerem (41), po jehož boku to křehké herečce velice slušelo, se v minulosti již jednou rozešla, jejich vzájemné city však neochladly – a tak se k sobě nedlouho poté zase vrátili. Tehdy dokonce Josef požádal půvabnou Míšu o ruku a ona řekla to jediné, důležité slovíčko: „ano“. Svatební zvony se však pro tuhle dvojici nerozezní. Přestože by letos v létě došlo na pověstné „do roka a do dne“, velké lásce je konec. „Vztah skončil před více jak měsícem na moje přání,“ upřesnila Kuklová, aby bylo jasno, kdo dal vale komu.

I první rozchod iniciovala Michaela – vadilo jí, že je její přítel o 12 let mladší, a přál by si ještě dítě. To mu však ona, vzhledem ke svému zdravotnímu stavu i pokročilejšímu věku, který rozhodně není ideální pro těhotenství, dát nemůže. Je možné, že i tentokrát bude důvod podobný – že si ho nechce „sobecky“ držet pro sebe a bránit mu navázání vztahu s „mladou, pohodovou a plodnou ženou“, jak prohlašovala po prvních „kopačkách“.

„Rozešli jsme se v míru a vzájemně si přejeme štěstí,“ zdůrazňuje nyní Kuklová, kterou Wittner naposledy veřejně doprovázel na podzim loňského roku na narozeninové oslavě producenta Františka Janečka (76). Na jejím instagramu se poslední společná fotka objevila v lednu.

VIDEO: Kuklová v únoru 2021 o svatbě: Prozradila, jak daleko je v plánování!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová v únoru 2021 o svatbě: Prozradila, jak daleko je v plánování! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Svého partnera prý Michaela prosila, aby o rozchodu nějakou dobu ještě na veřejnosti pomlčel, jelikož herečku čekala náročná operace, na kterou potřebovala klid. To, že plastika ňader po mastektomii nebyla banálním zákrokem, nad kterým by leckdo mohl mávnutou rukou, naznačila i sama Kuklová ve svém poděkováním lékařům a zdravotníkům z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Především prof. Andreji Sukopovi, „že to i přes velké komplikace na sále nevzdal a odvedl dokonalou práci. Jste frajer, profesore. Je to nádherný pocit,“ raduje se herečka, která má díky šikovnosti odborníka opět ňadra jako zamlada.

„Teď můžu začít novou životní etapu,“ těší se tmavovláska, kterou si čeští televizní diváci zamilovali například jako statečnou Markýtku ve dvoudílné pohádce Z pekla štěstí, jako doktoru Leu Vágnerovou v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, anebo v historickém dramatu Andělská tvář, kde se coby panensky nevinná Charlotta objevila na stříbrném plátně společně se svým tehdejším manželem Jiřím Pomeje(†54) (jehož tento snímek finančně zruinoval).

„Děkuju rodině a svým nejbližším za obrovskou oporu a pomoc. Cítím se dobře po všech stránkách a věřím, že se budu hezky hojit na těle i na duši,“ dodala Míša, a my se pochopitelně přidáváme ke všem, co jí drží palce, aby byla zase brzy zcela v pořádku - a to jak po fyzické, tak i po citové stránce. Single jistě dlouho nezůstane!

Fotogalerie
64 fotografií