Lněné povlečení — přírodní sen, který si můžete splnit

Rubrika: Market

Už jste někdy spali ve lnu? Pokud ano, věříme, že si to pamatujete. Ta kombinace jemného doteku a pevnosti materiálu je jedinečná.

Přednosti našich lněných látek

Len setý je rostlina, které se na našem území dlouho dařilo. Bohužel, len vystřídaly jiné plodiny a dnes se musí dovážet z Evropy. Přesto se snažíme zachovat tradici lněných látek nejen v chalupářském interiéru, ale i v moderních domácnostech. Vzory našich lněných látek jsou autorskými díly a najdete je pouze u nás. Rádi kombinujeme jednobarevné látky s tradičními vzory. A teď už přímo k povlečení…

Lněné látky jsou pevný materiál díky přirozeně silným lněným vláknům i hustotě tkaní. Náš len je z jemné příze, ale hustě utkaný. Lněné povlečení je na dotek jemné a přitom pevné. Lněné látky z hrubší příze volněji utkané se zase hodí na utěrky nebo přehozy.
Len dobře saje vodu, praním neztrácí na svých přednostech, ba naopak, praním se stává měkčí a ještě příjemnější. Lněné povlečení vás ochladí v parných letních nocích a zahřeje při večerech, kdy vám praská dřevo v krbu. Ocení ho především alergici, je totiž přirozeně hypoalergenní.

Velkou výhodu lněného povlečení je jeho životnost. Díky své pevnosti je len skutečně nadčasový materiál. Pokud dbáte na ekologii a lokální produkty, potěší vás jistě i to, že naše látky, ze kterých šijeme povlečení i další textilní doplňky, jsou tkané v ČR.

Už jste někdy vyzkoušeli dotek lněné látky?

Jak by se vám spalo v přírodním lnu v jemném odstínu zapadajícího slunce? Mrkněte na lněné ložní povlečení Rose Tan. Nebo ve světle modrém povlečení, které vypadá nebesky? Nakonec, proč si nepřipomenout pravou chalupářskou nostalgii v klasickém červeném povlečení? Věříme, že na tom budete jako my. Len u nás v ložnici jednoznačně vede, pokud musíme přespat v jiném ložním prádle, těšíme se opět na to svoje. Těšte se taky.

Dopřejte si i ve spánku přírodní kvalitu. Věříme, že si len zamilujete, tak jako my.

Děkujeme za přízeň,
Na-chalupu.cz

Komerční prezentace

Lněné povlečení — přírodní sen, který si můžete splnit