12. den na French Open: Krejčíková se o finále utká se Sakkariovou, Pavljučenkovová se Zidanšekovou

10. 6. 2021, 06:00
Previews 409
V rámci 12. hracího dne French Open se rozhodne o finalistkách letošního ročníku. Barbora Krejčíková bude o postup do finále bojovat s Marií Sakkariovou, Anastasia Pavljučenkovová se střetne s Tamarou Zidanšekovou. Na programu je také finále smíšené čtyřhry.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Krejčíková (ČR) - Sakkariová (17-Řec.) | Court Philippe-Chatrier (16:30 SELČ)
• Druhé semifinále žen •
Pavljučenkovová (31-Rus.) - Zidanšeková (Slovin.) | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
• Finále mixu •
Krawczyková/Salisbury (USA/Brit.) - Vesninová/Karacev (Rus.) | Court Philippe-Chatrier (12:00 SELČ)


• Češi v akci •
Barbora Krejčíková (33.) - Maria Sakkariová (18.) | Court Philippe-Chatrier (16:30 SELČ)
Zatímco Česko má v semifinále French Open díky Barboře Krejčíkové zastoupení už třetím rokem po sobě, Maria Sakkariová je vůbec první řeckou čtvrtfinalistkou a nyní už semifinalistkou grandslamových turnajů. Obě hráčky včera absolvovaly své první čtvrtfinále na grandslamech. Krejčíková nedávno Sakkariovou porazila po cestě do finále v Dubaji a vyhrála s ní i druhý vzájemný souboj.

Pětadvacetiletá Krejčíková bude útočit na své třetí letošní a celkově čtvrté finále. Navíc se může stát první českou grandslamovou finalistkou od French Open 2019, kdy ve finále neuspěla Markéta Vondroušová. Stejně stará Sakkariová si v minulosti finále zahrála dvakrát, to poslední předloni na jaře.

Krejčíková se veze na vítězné vlně a v Paříži předvádí skvělé výkony. Sakkariová má letos v Paříži nicméně o něco lepší herní projev. Zatímco Krejčíková se v předchozím kole trápila s Cori Gauffovou, Sakkariová předvedla proti Ize Šwiatekové vynikající výkon a ukončila neporazitelnost největší favoritky. Zápas je nicméně otevřený a výkon Sakkariové by mohla poznamenat mizerná semifinálová bilance 2-10.

Tip: Sakkariová ve třech setech

Aktuální forma
Krejčíkové se zpočátku na antuce nedařilo. V Istanbulu vyhrála jediný zápas, v Madridu skončila hned v prvním kole, ale v Římě měla v osmifinále dva mečboly proti pozdější šampionce Ize Šwiatekové a ve Štrasburku si zahrála své druhé letošní finále (WTA 1000 Dubaj) a získala svůj premiérový titul.

Cesta turnajem
Na French Open se zpočátku nemohla dostat do rytmu, nicméně trápící se krajanku Kristýnu Plíškovou nakonec porazila. Ve druhém kole nedala šanci chybující Jekatěrině Alexandrovové, ve třetím suverénně vyřadila nasazenou pětku Elinu Svitolinovou a v osmifinále Sloane Stephensovou, přemožitelku Karolíny Plíškové a Karolíny Muchové. Ve čtvrtfinále protáhla svou sérii vítězných setů na deset, i když proti Cori Gauffové čelila pěti setbolům.

Historie na French Open
Krejčíková se loni hlavní soutěže French Open zúčastnila teprve podruhé a senzačně došla až do osmifinále, v němž neudržela vedení proti rozjeté kvalifikantce Nadie Podoroské.

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Štrasburk (vítězka); Dubaj (finále)
Největší úspěchy na antuce: Štrasburk (vítězka)
Bilance: 24-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na antuce: 13-3
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 2-2 (kariérní 2-3)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Barbora Krejčíková - French Open
Kariérní bilance: 8-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Madrid (1. kolo), Řím (osmifinále), Štrasburk (vítězka)
Cesta turnajem: Kr. Plíšková (5-7 6-4 6-2), (32) Alexandrovová (6-2 6-3), (5) Svitolinová (6-3 6-2), Stephensová (6-2 6-0), (24) Gauffová (7-6 6-3)

Aktuální forma
Sakkariová měla velmi úspěšnou úvodní část letošní sezony. I když na Australian Open vypadla už v prvním kole, třikrát si zahrála semifinále (Abú Zabí, generálka v Melbourne a Miami) a ještě čtvrtfinále v Dauhá. Na antukových generálkách se výraznějšího výsledku nedočkala, ve Stuttgartu, Madridu ani Římě nepřešla přes osmifinále.

Cesta turnajem
Na French Open si bez problémů poradila s kvalifikantkou Katarinou Zavackou i Jasmine Paoliniovou, vyhrála třísetovou bitvu s Elise Mertensovou a v osmifinále smetla trápící se loňskou finalistku Sofii Keninovou. Ve čtvrtfinále po parádním výkonu ukončila pařížskou nadvládu Igy Šwiatekové.

Historie na French Open
Sakkariová hraje hlavní soutěž popáté a poprvé se dostala do druhého týdne. Jejím maximem bylo třetí kolo z let 2018 a 2020, loni v něm nestačila na rozjetou kvalifikantku Martinu Trevisanovou.

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami,  Melbourne 3,  Abú Zabí (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (semifinále)
Bilance: 21-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 9-3
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 3-1 (kariérní 22-14)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Maria Sakkariová - French Open
Kariérní bilance: 10-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Madrid (osmifinále), Řím (2. kolo)
Cesta turnajem: Zavacká (6-4 6-1), Paoliniová (6-2 6-3), (14) Mertensová (7-5 6-7 6-2), (4) Keninová (6-1 6-3), (8) Šwiateková (6-4 6-4)


• Druhé semifinále žen •
Anastasia Pavljučenkovová (32.) - Tamara Zidanšeková (85.) | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
První finalistka vzejde z premiérového souboje mezi Anastasií Pavljučenkovovou a Tamarou Zidanšekovou. Rusko má v historii French Open bohatý zápis i díky například Marii Šarapovové, ovšem Zidanšeková své zemi zajistila vůbec první čtvrtfinálovou účast na největších turnajích. Rovněž v tomto semifinále se střetnou hráčky, které jsou v semifinále grandslamů poprvé. Toto se v open éře stalo teprve podruhé (Australian Open 1978).

Devětadvacetiletá Pavljučenkovová si o titul zahrála už 20krát, ovšem naposledy předloni v září. O šest let mladší Zidanšeková má oproti tomu na kontě jen dvě finálové účasti (Norimberk 2019 a Bogotá 2021).

Také toto semifinále má mírnou favoritkou, tou je podstatně zkušenější Pavljučenkovová. I Zidanšeková však v Paříži předvádí životní výkony a šance na postup jsou tak stejně jako v utkání Krejčíková - Sakkariová spíše vyrovnané. I tady ale více věříme mírné kurzové favoritce.

Tip: Pavljučenkovová ve třech setech

Aktuální forma
Pavljučenkovová se ještě nedávno velmi trápila, ovšem na antuce se jí daří. Do antukového jara sice vstoupila porážkou v Istanbulu, nicméně v Madridu se dostala až do semifinále, v němž nestačila na Arynu Sabalenkovou.

Cesta turnajem
Na French Open si suverénně poradila s Christinou McHaleovou i Ajlou Tomljanovičovou a ve třetím kole oplatila porážku chybující Sabalenkové. Překvapivého vítězství dosáhla i v osmifinále, když po obratu vyřadila bývalou světovou jedničku Viktorii Azarenkovou. Ve čtvrtfinále předvedla další obrat, vyhrála bitvu se svou deblovou parťačkou Jelenou Rybakinovou a na sedmý pokus prošla do semifinále grandslamů.

Historie na French Open
Pavljučenkovová v Paříži účinkuje počtrnácté a teprve podruhé prošla do druhého týdne. Jejím předchozím maximem bylo čtvrtfinále z roku 2011. Loni skončila již ve druhém kole na raketě Kateřiny Siniakové.

Anastasia Pavljučenkovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (semifinále)
Bilance: 14-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 9-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 6-2 (kariérní 126-64)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Anastasia Pavljučenkovová - French Open
Kariérní bilance: 23-13
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Madrid (semifinále)
Cesta turnajem: McHaleová (6-4 6-0), Tomljanovicová (6-2 6-3), (3) Sabalenková (6-4 2-6 6-0), (15) Azarenková (5-7 6-3 6-2), (21) Rybakinová (6-7(2) 6-2 9-7)

Aktuální forma
Pro Zidanšekovou je antuka rozhodně nejsilnějším povrchem. Hned na prvním podniku v Bogotě se dostala až do finále a v Madridu ve druhém kole trápila světovou jedničku Ashleigh Bartyovou. Turnaj WTA 125k ve Francii ani Řím se jí naopak nepovedly.

Cesta turnajem
Na French Open si v prvním kole v parádní bitvě vyšlápla na Biancu Andreescuovou, poté snadno přehrála Madison Brengleovou a proti Kateřině Siniakové se oklepala z "kanára". V osmifinále přežila setbol Sorany Cirsteaové a ve čtvrtfinále bitvu s devět zápasů neporaženou Paulou Badosaovou.

Historie na French Open
Zidanšeková se hlavní soutěže antukového vrcholu sezony účastní potřetí, nikdy předtím nepřešla přes první kolo. Loni v něm prohrála bitvu s Garbiñe Muguruzaovou.

Tamara Zidanšeková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Bogotá (finále)
Největší úspěchy na antuce: Bogotá (finále)
Bilance: 20-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 15-4
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 1-0 (kariérní 8-9)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Tamara Zidanšeková - French Open
Kariérní bilance: 5-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Madrid (2. kolo), WTA 125k Saint-Malo (2. kolo), Řím (1. kolo)
Cesta turnajem: (6) Andreescuová (6-7 7-6 9-7), Brengleová (6-4 6-1), Siniaková (0-6 7-6 6-2), Cirsteaová (7-6 6-1), (33) Badosaová (7-5 4-6 8-6)


• Finále mixu •
/ D. Krawczyková / J. Salisbury -  J. Vesninová / A. Karacev | Court Philippe-Chatrier (12:00 SELČ)
Do letošního finále smíšené čtyřhry se probojovaly nenasazené dvojice Desirae Krawczyková, Joe Salisbury a Jelena Vesninová, Aslan Karacev. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.


Krawczyková se Salisburym spolu mix už několikrát zkusili. Na letošním Australian Open se dostali do semifinále a své společné maximum v Paříži ještě vylepšili. Sedmadvacetiletá Krawczyková si finále French Open zahrála už loni, ale ve čtyřhře žen. Na první grandslamový titul stále čeká a dnes bude usilovat o svou sedmou trofej. O dva roky starší Salisbury loni triumfoval v deblu mužů na Australian Open, v mixu je ve finále poprvé a na kontě má pět titulů.

Cesta turnajem
1K: (4) Yifeng Xu/Soares (6-4 6-3)
ČF: Juraková/Farah (6-2 7-6)
SF: Olmosová/Cabal (bez boje)


Zajímavý pár vytvořili kometa letošní sezony Aslan Karacev a zkušená deblistka Jelena Vesninová, která se vrací po mateřské pauze. Zatímco 27letý Karacev hraje mix poprvé v kariéře a v deblu dosud slavil titul jen letos v Dauhá s krajanem Andrejem Rubljovem, 34letá Vesninová ve čtyřhře žen posbírala 19 trofejí, z toho tři grandslamové, a v mixu se radovala na Australian Open 2016.

Cesta turnajem
1K: Dabrowská/Saville (6-4 6-2)
ČF: (2) Melicharová/Ram (6-7 6-2 10-8)
SF: (3) Schuursová/Koolhof (6-4 6-1)

FRENCH OPEN 2021 - PROGRAM 12. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 12:00 SELČ)
1. Krawczyková/Salisbury (USA/Brit.) - Vesninová/Karacev (Rus.)
2. Pavljučenkovová (31-Rus.) - Zidanšeková (Slovin.) / nejdříve v 15:00 SELČ
3. Krejčíková (ČR) - Sakkariová (17-Řec.)
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
3. Jiménezová/Nosková (3-And./ČR) - Hasegawaová/Xuová (Jap./USA)
• COURT 13 • (od 11:00 SELČ)
4. L. Fruhvirtová/Kuděrmetovová (2-ČR/Rus.) - Bondarenková/Tothová (8-Rus./Maď.)
• COURT 14 • (od 11:00 SELČ)
1. Nosková (ČR) - Jiménezová (1-And.)
4. Dahlberg/Jurajda (Švéd./ČR) - Lilov/Privara (USA/SR)
Kompletní program 12. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

409
Přidat komentář
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Kojinho
Jinde na grandslamech už mají hawk eye live zatímco se na RG... škoda mluvit. Tenhle grandslam je prostě komedie, která mohla stát báru finále.
Reagovat
smazaný uživatel
a tak Naiomi vzala čáru
Reagovat
Kojinho
Ona je hrozně sympatická.
Reagovat
Ondra979
tak s predchozim maximam na GS 2R to je neskutecne..kde se to v ni vzalo?
Reagovat
lvicek
Nebyla nahodou na podzim na RG ve ctvrtem kole?
Reagovat
Ondra979
jo byla..ja tohle RG tolik nesledoval, prislo mi nejak navic :), takze plati 4R ale i tak..
Reagovat
brixner
Páč to byly nervy, už dlouho jsem neviděl skoro celej mač a teď sem se málem pochcal! Baruno-bravo! A nevim, co furt máte proti Maruně, ta kdyby poklekla...smile No nic, du si vyklusnout svejch pade kiláků před spaním a ve sobotu jebemtiboha Baruno - Pavličenkovovou dáš, vo to strah nemam!smile
Reagovat
Nenela
Ja jsem uplne hotova, fakt jako grogy z tech nervu, to bzla naloz, Barco diky za ten zazitek a hodne stesti na Nastusmile
Reagovat
smazaný uživatel
já to pořád říkal
Reagovat
brixner
Nic si neřikal, ty jen furt : smile

smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Ja tez a to jsem byla vprostred zapasu skoro dve hodiny venku! :D A nemela bych se rozcilovat... Musim to tu vydychat... (A co teprve ten ukradeny matchball!! Jsem si rikala - zase Sakkari? To snad neni mozny uz!!)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jo lvíčku dobře to dopadlosmile
Reagovat
Ondra979
no je to pecka, ale co pavljucenka - je to cca 50:50 nebo je favoritka?
Reagovat
Mony
Teď je Pavluc trochu větší favorita, než Sakkari.. Má mnohem víc zkusenosti z těch vypjatých momentu a ty vlny, jak předváděla Bára u ní asi neuvidíme. Myslím, že je taky schopna hrát odvazneji, když povede. Ale Bára je schopna ji utahat. Skvělou kondici ale ukázala taky, podobně jako Sakkari.
Reagovat
Ondra979
no jo, zkusenejsi je o dost. ale hratelne by to melo byt..byt tam Swiatek v lonske forme, tak je to asi horsi..
Reagovat
Mony
To jo, hratelné to určitě je, třeba se dostane do laufu a Nasta bude jen cumet
Reagovat
lvicek
Baraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obrovska gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
SydneyOpen
Moc pěkné gesto Libušce Šafránkové smile
Reagovat
Ondra979
kdy se hraje finale debla?? lepsi by bylo az po singlu..
Reagovat
SydneyOpen
finále ženského debla pokud to říkám správně až v Neděli
Reagovat
Ondra979
tak to je urcite ta lepsi varianta :)
Reagovat
SydneyOpen
mělo by to být před finále mužského singla
Reagovat
mahycek
Konečně, bravo smilesmile Bolek by řekl:
Já vím že si. (ten nahoře)smile
Reagovat
baggik
Neskutečná bojovnice! Barčo smekám! A rozhodčího profackovat.
Reagovat
SydneyOpen
rozhodčího ani ne, ale organizátory RG rozhodně
Reagovat
Usm
opět se potvrdilo, že French open je tragickej a zdaleka nejslabší grandslam - hnus, málem Krejčíkovou okradli o finále. Antuka = hnus, hnus, hnus
Reagovat
Ondra979
tak tak..jsou sto let za opicema. jeste donedavna nemeli kryty kurt..
Reagovat
SydneyOpen
a ani světla, na US Open hrály Night session už v devadesátkách tady na RG teprve od loňska...
Reagovat
Ondra979
jo jo..tezko pochopitelna vec
Reagovat
Jon61
Nakonec spravedlnost zvítězila. smile Sakkari je sympatická jako vzteklý pes.
Reagovat
aape
Sakkari je fakt unfair sportovec
Super že to Báru nerozhodilo a zvládla to dohrát skvěle!!
Je to naše hrdinka smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Jooooo spravedlnost existuje
Reagovat
zfloyd
tak to musela vyhrát dvakrát !!!smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Více není co dodat.smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
joooooo
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda láska vítězísmile
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
Ondra979
to sou smejdi!!!
Reagovat
RFanousek
Už roky se mluví o zavedení jestřába na antuku. Roky...
Reagovat
Grape
Tak to bych nechtěl být v Bářině kůži jestli prohraje a pak uvidí ten záběr...
Reagovat
SydneyOpen
to je hlavně velká ostuda organizátorů
Reagovat
Ondra979
neskutence..to je fail jak hovado
Reagovat
smazaný uživatel
je, to by se stát nemělo
Reagovat
Usm
prostě plesnivá antuka, co dodat
Reagovat
SydneyOpen
de..mentí RG prostě dem..ntí GS
Reagovat
mahycek
Neskutečnej zářez ! Ku.va šmejdi.
Reagovat
com
podvodnice Sakkari no smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
tak, je sprostá - toho už se nezbaví
Reagovat
Matej4732
Tohle ale není její chyba
Reagovat
smazaný uživatel
ne, není
Reagovat
vergus
To je skandál!!
Reagovat
hanz
At už jdou do pí...
Reagovat
EllNino
Reagovat
George_Renel
jí to.smile
Reagovat
SydneyOpen
OUT do pr...
Reagovat
smazaný uživatel
smile je konec; byl to aut
Reagovat
smazaný uživatel
sportu zdar!!!
Reagovat
mahycek
Tak teď !!!
Reagovat
Ondra979
tak ted sakra.
Reagovat
brixner
Báro, Mařena ti dala už tolik dárků!!
Tak jí doraž!
Reagovat
com
na to jak byl prvni set nudnej se to ted docela rozjelo smile Ale uz by mohl bejt konec smilesmile
Reagovat
Alien
Báro Krejčíková do toho! Báro Krejčíková do toho!
Reagovat
Mony
Podelana Bára... Hlavně, ze že říkala že už se naučila hrát ofenzivně v kritických chvílích
Reagovat
smazaný uživatel
parita 7:7
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
SydneyOpen
ty vole to né, ten 1. MB fakt mrzí... teď udržet hlavu
Reagovat
hanz
Aneb jak Krejči dokáže pro.ebat matchopinty.
Reagovat
Ondra979
to jsou nervy
Reagovat
smazaný uživatel
Match pointsmile
Reagovat
Ondra979
co je? j
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
SydneyOpen
néé ta 1. chyba na MB totálně zbytečná
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
ta recka kulturistka je ultra nesympaticka..at uz gestikulaci, rvanim, vzhledam atd..Baro pojd!!
Reagovat
smazaný uživatel
smileale n tak
Reagovat
Ondra979
ta recka kulturistka je ultra nesympaticka..at uz gestikulaci, rvanim, vzhledam atd..Baro pojd!!
Reagovat
SydneyOpen
to její řvaní je fakt hrozný
Reagovat
Patik
Veď my sa dosmejeme keď nás prejde smiech..Sakkari keď prehrá tak nás dá všetkých do pucu..to nem dobre..to predsa nechceme..
Reagovat
Patik
Krejčíková pome..doraz ju..a potom hneď uteč..
Reagovat
Patik
tí chlapci vzadu sú podávači alebo Krejčíkovej ochranka..
Reagovat
Kojinho
Svačina: krejčíkové sklouznul míček po strunách.
Ten člověk asi nikdy nehrál tenis.
Reagovat
SydneyOpen
no Svačina začínal jako moderátor atletiky a atletika je vlastně jeho hlavní "obor" pak je běžecké lyžování a až pak tenis
Reagovat
Marduch
Svačinu mám od svých dětských let natrvalo zafixovaného jako kmenového komentátora koňských dostihů smile
Reagovat
Mr.Pink
svacina hral zavodne. a co je na te jeho hlasce spatneho?
Reagovat
com
namachrovane Sakkari nejak sklaplo smile
Reagovat
SydneyOpen
teď to bude brutální bitva nervů
Reagovat
George_Renel
Byla jsem game od finále GS.smile
Reagovat
zfloyd
hlavně podržet servis
Reagovat
zfloyd
DF ne vole
Reagovat
zfloyd
dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
smileuž se to blížísmile
Reagovat
SydneyOpen
ty vole tak poooojď
Reagovat
smazaný uživatel
smile ona jde
Reagovat
brixner
No tovíže de!smile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SydneyOpen
zase BH do sítě, pokolikáté už v tomhle setu
Reagovat
smazaný uživatel
A nebudu se bát?
Reagovat
SydneyOpen
tak je tu last chance
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
už jí počítají ko
Reagovat
smazaný uživatel
OKsmile
Reagovat
SpacialRecognition
Zlatá halep, když se tak dívám na dnešní zápas
Reagovat
smazaný uživatel
marodí
Reagovat
zfloyd
asi rozhoduje na jedné straně lepší fyzička a na druhé větší únava
Reagovat
SydneyOpen
kdo ví, Bára sice říká že čtyřhra/mix ji pomáhá, ale síly nemá žádná hráčka neomezené, jestli by nebylo na zvážení ten debl alespoň lehce omezit. Byla by velká škoda kdyby v singlu nevyužila potenciál na úkor deblu
Reagovat
smazaný uživatel
je konec, dobrý to bylo
Reagovat
SpacialRecognition
všechny zazdila, a to tady lidi pěli ody ohledně její mentální síly
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Může mi někdo vysvětlit, na co tam jako mají jestřábí oko, když to nevyužívají? Chtějí akorát nasrat?
Reagovat
brixner
Nic ve zlém, obě děvčata musí hodně umět, když to teď mydlí v SF, ale když si vzpomenu, jak to tady mrskala svého času třeba taková Justine...Chjo
Reagovat
SydneyOpen
No jo, škoda že jsem Justine na živo nezažil.
Reagovat
zfloyd
Je fakt , že dva velké turnaje za sebou jen tak někdo nevyhraje
Reagovat
com
ja nechci aby vyhrala GS Sakkari smilesmile
Reagovat
zfloyd
jedna lehká chyba za druhou to není Bára , někdo ji vyměnil
Reagovat
SydneyOpen
teď 2 gemy po sobě měla brejk na raketě... tohle už asi bude mrzet
Reagovat
lukassb
důležitý ! Pojď brejk teď !
Reagovat
Dobry-den
Tady nemá žádné naříkání smysl. Je to obrovská křeč od obou a nakonec vyhraje ta méně špatná. A to je dneska asi Sakkari. smile
Reagovat
hanz
Přesně tak, od obou otřesná hra plná chyb, titul si nezaslouží ani jedna.
Reagovat
EllNino
Moje Nastěnka ... v sobotu budu fandit o stošest :))
Reagovat
Mr.Pink
ja budu fandit moji barunce, ale pavlyuchenkova konecne naplnuje svuj potencial. hrac proste musi byt trpelivy a pockat si na svoji sanci az klidne do svych 30
Reagovat
SydneyOpen
teď měla brejknout, to je velká škoda
Reagovat
hanz
Copa, zazdila to?
Reagovat
EllNino
Proc se na to vubec koukas? :))
Reagovat
SpacialRecognition
Má na to právo. A narozdíl od retardovaných sluníček vidí realitu takovou, jaká je.
Reagovat
EllNino
Na co koukat na zapas, kdyz vim, jak skonci, retardovane slunicko si nech od cesty, na to fakt zvedavej nejsem :))
Reagovat
com
retardované smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
hlavně tu zase nebreč jako na turnaji v Miami kdy tu někteří kritizovali Plíškovou smilesmile bébébébé
Reagovat
SydneyOpen
nééé
Reagovat
tmora
Bara, jako nevim co hraje, to není vůbec její hra..
Reagovat
hanz
CO bys chtěl, je to Češka, ty bývají labilní, když o něco jde.
Reagovat
EllNino
Gauff je Ceska?
Reagovat
smazaný uživatel
Bára jestli nevyhraje tak nevím
Reagovat
EllNino
No, maximalne se muze stat, ze prohraje ... :)
Reagovat
hanz
To už je ted jisté.
Reagovat
lukassb
Achjo :/ Proč je Bára tak skleslá ? Je to těsný, ještě se to dá! Bojuj ještě
Reagovat
hanz
Prohrála to sama už od začátku 2. setu, myslela si, že jí to spadne do klína.
Reagovat
EllNino
Jasne, semifine gs pada do klina... :)
Reagovat
hanz
Píšu o dnešní hře, plné jejích zbytečných chyb.
Reagovat
EllNino
Tak nepis hlouposti :)
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
Mantra
Se rozpadá, tedy vod začátku 2.setu..., t Tak jsem měl bohužel pravdu
Reagovat
Mony
Škoda, už to na Báru pada
Reagovat
hanz
Ano, Krejči se nám doslova po.ělala.
Reagovat
EllNino
A hanz s ni :)))
Reagovat
hanz
Mně je to buřt, píšu, co vidím.
Reagovat
brixner
Pocoělala???smile
Reagovat
SydneyOpen
ale néé zase zbytečně ztrácí začátek setu ach jo
Reagovat
EllNino
Bohuzel
Reagovat
Fandina
Publikum je na straně Sakkari. Tak snad to Báru nezlomí.
Reagovat
hanz
Krejčíkové typická 10minutová pauza nevěští nic dobrého.
Reagovat
brixner
Mohla by bejt vejhoda, že začíná set servisem!
Reagovat
vergus
Mohla by ale Sakkari trochu přibrzdit
Reagovat
brixner
Brejk...to je špatný...
Reagovat
brixner
Příjde mi, že se Petra docela lacině vyhazujesmile Už to vypadalo, že Maruš začne vytejkat, nevytejkla...smile
Tak vámos ve třetim woesmile
Reagovat
RFanousek
Tak když Petra vyhazuje, tak aspoň Barča to dá
Reagovat
Mony
Tipuji že za stavu 13 :12 budou Rekyni křísit
Reagovat
Jabadu
Hmm ... tak pomalu můžeme začít psát další kapitolu do populární české knihy "Naše slavné prohry".
Reagovat
Petr_Fisk
Ty tedy dneska jedeš - tommr "hadra"
Reagovat
SydneyOpen
Docela se bojím toho že Bára podává jako první, ty začátky setů ji poslední 2 zápasy vůbec nevycházejí
Reagovat
paddy
podle očekávání pokračuje ve 3. setu smile

vyhrají silnější nervy, obě hrají lépe, když prohrávají
Reagovat
hanz
Krejčíková je labilní, viz předešlý zápas s Gauff, kdy nedokázala dopodávat za stavu 40:0,
Reagovat
EllNino
Myslim, ze labilni je tu nekdo jinej hlavne ...:))
Reagovat
Jon61
Nechat si utéct začátek druhého setu na 0:4 , pak se to těžko dohání.
Reagovat
hanz
Set jí prohrála naprostá neschopnost na servisu a laciný chyby z forhendu.
Reagovat
zfloyd
nechápu proč si nemohou vzít jestřába když ho na dvorci evidentně maj
Reagovat
SydneyOpen
nemají.. na RG ho furt nemají
Reagovat
zfloyd
několikrát už ukazovali záběr
Reagovat
SydneyOpen
ano televize ho má, ale na kurtu k dispozici není
Reagovat
Mantra
Brzo break...smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
4:6 to je škoda, ten "obrat" přišel až moc pozdě a i na 5:5 se srovnat dalo.. no ve 3. spíše favorizuju Sakkari smile
Reagovat
hanz
Krejčíková to už neudejchá.
Reagovat
smazaný uživatel
Marie na to nemá. Bára jí má na lopatě.smile
Reagovat
smazaný uživatel
5:5smile
Reagovat
smazaný uživatel
3-tí set
Reagovat
EllNino
Prosimte, co tu furt blbnes ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile chba
Reagovat
Mantra
Dávej smile
Reagovat
majkl005
Bára leduje levé stehno už několikátý zápas...mě přijde, že tohle je naprosto dokonalej plán jak Máňu unudit a porazit...uspát ji
Reagovat
SydneyOpen
No snad se na Báře neprojevuje to obrovské množství zápasů co za poslední týdny hrála, je taky otázka zda bylo úplně vhodné nastupovat do soutěže v mixu
Reagovat
EllNino
Asi necekala, ze se dostane tak daleko v singlu
Reagovat
Mantra
Ten led na to stehno, to mě děsí smile
Reagovat
EllNino
Ted to muze dopadnout jakkoli
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mantra
Nejde to, tak to plácá jako Suweiši, kupodivu to stačí na pár fiftýnů
Reagovat
EllNino
Sakkari to vi a nervačí
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
hanz
Vždycky to po.ere z přechodu od bekhandu do forhendu.
Reagovat
SydneyOpen
Tak Terka pomalu po 3 měsících vyhrává 2 zápasy po sobě. Důležitá výhra smile
Reagovat
Mony
Terka už to má.. Tak ještě Bara
Reagovat
smazaný uživatel
4:2
Reagovat
smazaný uživatel
4:3smile
Reagovat
hanz
Přijde mi bez šťávy, že jí to ani nebaví...
Reagovat
zfloyd
hurááá kanár odvrácen
Reagovat
com
proc huráá.. mohla machrovat, ze je ve finale i s kanarem smile
Reagovat
Mantra
Ko smile
Reagovat
Mantra
Leduje to pořád, medical na cestě smile
Reagovat
SydneyOpen
Tak to vypadá na tříseťák, Bára se teď na kurtu moc komfortně necítí, ale jsou to těsné gemy
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Kdyby to občas trefila do kurtu, tak se Sakkari vyhází, ale jí to ještě nedošlo.
Reagovat
Mantra
Se nestane zázrak, tak už Křečka nevyhraje. Odešla úplně do jiného světa... není na kurtu.smile
Reagovat
SydneyOpen
Křečka si může koupit, nemusí ho vyhrávat
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mantra
Si nikdy nepsal s telefonem? Za půl hodiny konec, Krejčí má nohu ko.
Reagovat
Mony
Třeba to z ní spadne
Reagovat
smazaný uživatel
ale jó. dobře to dopadnesmile
Reagovat
SydneyOpen
Bára si teď celkem zbytečně nechává utíkat 2. set smile
Reagovat
zfloyd
teď přijde otáčka
Reagovat
hanz
Nechápu, kam se jí poděl servis, humus.
Reagovat
hanz
Celkově to se.e neuvěřitelně.
Reagovat
EllNino
Ty se dycky objevis az v pripade prohry ... pochvala za 1. set nic ....:))
Reagovat
hanz
Uhalozeno díky Sakkari's error... teď už to vypadá jen na Krejčíková s error
Reagovat
EllNino
Ale vyhrala
Reagovat
SydneyOpen
já taky, udělal jsem si míchaná vajíčka a nějak mi nesedla smile asi to budu sr.at taky
Reagovat
George_Renel
Přinejhorším si může říci, byla jsem set od finále GS.
Reagovat
EllNino
Jezis neplas ... :)
Reagovat
Nenela
Poslete prosim nekdo odkaz na stream. Jsem na mobilu mimo domov a na tom nemam nic ulozene. Diiik!
Reagovat
SydneyOpen
http://freestreams-live1.com/tennischannel/
Reagovat
Nenela
Uz to fici, dik!
Reagovat
SydneyOpen
nz smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
čt sportsmile
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
Fandina
https://www.ceskatelevize.cz/porady/14213962328-roland-garros-2021/221471291352022-barbora-krejcikova-maria-sakkariova/
Reagovat
smazaný uživatel
čt sportsmile
Reagovat
smazaný uživatel
https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/tenis/french-open/zive-krejcikova-sakkariova-1-0-na-sety-prvni-finalistkou-roland-garros-je-pavljucenkovova/60c2169ad60dfef4a4b1b19a
Reagovat
smazaný uživatel
Nelo čt sport v televizi
Reagovat
Fandina
Sakkari je ranařka, ale doufám, že Krejča ji svým perfekcionalistickým přístupem přehraje.
Reagovat
zfloyd
na páku by Bára asi dostala
Reagovat
Nenela
To asi kazda. Ty jeji svaly jsou fakt brutalni
Reagovat
smazaný uživatel
Je lepšísmile. Jestli to nevyjde. Tak nevím.
Reagovat
SydneyOpen
No ale Tereza co se týče čísel zatím asi nic moc smile
Reagovat
Jon61
No vida, set je doma! Zápas má horší úroveň než předcházející. Sakkari je jen odvar proti utkání s Polkou.
Reagovat
smazaný uživatel
smile je
Reagovat
George_Renel
1. set vyhrála chytřejší tenistka.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Dobry-den
Výhoda podávat jako první stačila k výhře v prvním setu. Jinak děs. smile
Reagovat
Jabadu
Ono se asi něco děje ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to hratelné. Uvidíme. O proti Coco je trochu nervózní.
Reagovat
Petr_Fisk
Před několika měsíci jsme tu měli poradu, ze které na žádost některých jedinců vyplynulo, že budeme používat Cori aby nedocházelo k matení pojmů a diskutérů...
Reagovat
EllNino
Vandeweghe uz je bohuzel neskodny stin ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
smile je
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
SydneyOpen
Jooo tak naštěstí je tam set smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile jiná možnost nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
no vidasmile
Reagovat
smazaný uživatel
asi to vijde
Reagovat
com
asy jo no smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
vyjdesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Komentátor prý....jojo set...smile
Reagovat
GaelM
Linda Fruhvirtová zatím na juniorských GS dost zaostává za očekáváním smile Přijde mi že v těch pár zápasech na WTA hrála podstatně líp, jako by jí víc sedělo když nemá co ztratit, než role favoritky...

Je to dost o náhodě s těmi match tie breaky, ale neřekl bych, že končí nezaslouženě. Hlavně ten servis, ten je stěží podprůměrný i mezi juniorkami smile
Reagovat
EllNino
Na co juniorky ... hrat dobre v seniorech je daleko dulezitejsi ... treba chybi motivace
Reagovat
GaelM
Ztráta motivace v čerstvých 16 letech? No nevím, to by teda nebyl nejlepší signál. Neřeknu, kdyby už byla světová juniorská jednička a měla dva GS v kapse, ale ona tam zatím fakt moc neuhrála.

Ale tento týden mi nepřišlo, že by to bylo o motivaci. Koukal jsem na oba konečné zápasy v singlu i deblu a bylo to spíš o kvalitě v klíčových momentech. V singlu si teda brala MTO, ale nepřišlo mi, že by to mělo nějaký velký vliv...
Reagovat
EllNino
Nevim no ... juniorske vysledky jsou k nicemu, pokud na ne nenavazes v dospelych .. to je pro me berna mince a tam se ji dari ...

Juniorky jsou fajn, ale leckdy se hracky akorat dostanou pod tlak ... koukni na Veselyho
Reagovat
SydneyOpen
ono si stačí projet Juniorské GS vítěze před rokem 2018 to měli být hráči a hráčky co dnes měli být ve špičce a o spoustě jmen člověk prakticky do dnes neslyší
Reagovat
EllNino
Vyhrane juniorske turnaje nejsou automaticky zarukou kvality v seniorech ... zalezi na sile rocniku, jestli hraji vsichni nebo ne atd...
Reagovat
GaelM
Tak daří... vyhrála pár zápasů po slušných výkonech, ale taky díky jistému podcenění od soupeřek. A vesměs díky divokým kartám, když ji poslali do kvalifikace, nic z toho nebylo. Evidentně tam je trochu problém hrát proti "sobě rovným". Možná mám prostě jen přehypovaná očekávání, je jí teprve 16, ale mám nepříjemný pocit, že se trochu zadrhává. Taková Coco Gauff od začátku věděla kam se chce dostat a jde si za tím jako buldok. Když jí postavili do cesty juniorky, které měly být slabší než ona, tak je prostě smetla a zaslouženě šla o kategorii výš.
Reagovat
EllNino
Tak se vrat trochu na zem a uvidí se ... :) 16 let je hrooozne malo a Gauff je jedna z tisice
Reagovat
GaelM
No uvidíme, rád se nechám vyvést z omylu, ale cítím tam trochu stagnaci nebo spíš ustávání ve vývoji... jasně, ještě má moře času než bude vůbec fyzicky i mentálně dospělá. Pořád z ní může být vícenásobná grandslamová vítězka.
Reagovat
SydneyOpen
Petra v šestnácti nehrála ani ty juniorské GS turnaje...
Reagovat
GaelM
*stěží průměrný
Reagovat
SydneyOpen
A? Třeba tam prostě není motivace, když Linda už dokáže vyhrávat turnaje ITF a dokonce i vyhrávat zápasy v hlavní soutěži WTA. Jinak třeba Petra taky na JGS nic neuhrála...
Reagovat
Mony
Holky by si měly vydobyt kad s ledem, aby si tam mohly schladit hlavu během zapasu
Reagovat
hanz
Ted se vsadím, že to do.ere totál.
Reagovat
EllNino
Ty bys hrat tenis nemohl, jestli se furt takhle hroutis a nadavas :)
Reagovat
SydneyOpen
no jsou tenisti co se taky furt hroutí a nadávají a tenis hrají smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta úroveň je fakt hodně slabá.
Reagovat
Petr_Fisk
Příště nestahuj...když je brod ještě daleko...
Reagovat
SydneyOpen
Hm 2 čistý hry po sobě, teď to bude těžký na servisu
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, teď taky dvě a je tosmile
Reagovat
Jabadu
A je to v kelu. Sakkari se chytla.
Reagovat
hanz
Zase si to Češka pos.ala po zisku brejku.
Reagovat
EllNino
:DDDD zase Ceska no
Reagovat
Petr_Fisk
To by jeden nevěřil, že Řekyně bude po úspěšném míčku křičet slovensky "pome"...
Reagovat
SydneyOpen
to pome už nechci ani slyšet... "nejlepší" od Cibule bylo pome po DF soupeřky
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim,na nasu obranu,tu hroznu hecovacku kricia hlavne blavaci,ja si nespominam aby som to niekedy vôbec vyslovil
Reagovat
smazaný uživatel
ja si bud zakricim yes!,alebo jedem jedem
Reagovat
hanz
Servis hrozný. :/
Reagovat
zfloyd
d o p o d á v a t to prostě nejdesmile
Reagovat
SydneyOpen
škdoda no smile
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla by to dopodávat, když už to má takto rozehrané
Reagovat
Jon61
Takto jednoduše to nepůjde.
Reagovat
Petr_Fisk
Diváci si řádně připlatili a zaslouží si tak drama...
Reagovat
smazaný uživatel
ne, smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile to bylo 5:3
Reagovat
SydneyOpen
Mistrovský lob smile 5:3
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
vergus
Mít Bára sebevědomí Gauff z prvního setu, tak už je v dalším kole...
Reagovat
smazaný uživatel
to přijde, má to v soběsmile
Reagovat
vergus
Tak už to přišlo, ten lob na 5:3 byl dokonalý smile
Reagovat
Petr_Fisk
Co v dalším kole...
Už by byla dávno doma i s pohárem...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Anastasia jestli dostane Marii pod ruku, tak s ní zamete. Finále Anastasia x Bára se mi jeví jako jediná možnost.
Reagovat
Jabadu
Překvapenost a udivenost ...smile
Reagovat
Petr_Fisk
Nevěřím...S Tvými zkušenostmi...smile
Reagovat
smazaný uživatel
a proč?
Reagovat
Petr_Fisk
Asi jsi byl také chvíli mimo...
Tohle je už pár týdnů Bára verze 2,0.
Reagovat
Petr_Fisk
Bářiny údery v 2:3 na 40:40 to byla veliká paráda...smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile, no tak
Reagovat
smazaný uživatel
3:3smile
Reagovat
Petr_Fisk
Zatím to vypadá na soutěž..."kdo je víc mimo"... a Bára těsně vyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
to zní dobře.smile
Reagovat
smazaný uživatel
a začíná to vypadat dobřesmile
Reagovat
Dobry-den
To je trápení. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile je
Reagovat
smazaný uživatel
Sakkari je hratelná
Reagovat
zfloyd
Až to bude 2:5 tak začne otáčetsmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
jako Sakkari je totálně mimo. Jestli to Bára nevyužije, tak je konec.
Reagovat
hanz
To by Krejčíková nemohla být totál mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
není
Reagovat
Petr_Fisk
Na nějakém zahraničním fóru bylo jakési vlákno, kde se intenzívně rozebíralo, že velmi často jsou z jakýchsi zatím vědecky nevysvětlitelných důvodů Bářini soupeři často totálně mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Jen samé chyby, Krejčíková .... až na zádech. Sakkari postačí vracet. Na semi bída.
Reagovat
smazaný uživatel
když bída, tak na obou stranách. Uvidíme.
Reagovat
zfloyd
má většinou takové vlažnější začátky jako by se potřebovala dostat na provozní teplotu , tak už smile
Reagovat
Jabadu
Nóóó ... pokud bude Sakkari chybovat, možná by to šlo.
Reagovat
smazaný uživatel
ono to půjdesmile asi tak
Reagovat
Dobry-den
Sakkari 6:1 6:2 smile
Reagovat
com
zatim teda nic moc na SF.. spis mi to prijde jako takova pinkana na max druhy kolo smile
Reagovat
Jabadu
Škoda, že od začátku je vidět, kdo vyhraje.
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
smazaný uživatel
je inteligentní, to je normální
Reagovat
Petr_Fisk
No když vidím, co se v té naší zemičce děje, tak mi vůbec nepřijde, že být inteligentní je úplně normální...smile
Reagovat
Petr_Fisk
S takovými skvělými schopnostmi už jsi určitě dávno multimilionář...
Reagovat
Jabadu
Když tommr spí, musí ho někdo zastoupit. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Tommr nikdy nespí a když už, tak s jedním okem otevřeným směrem ke kurtu...smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Nola
vcera som pisala o skusenostiach, dnes na to doslo, je najstarsia, ktovie.....
Reagovat
aape
Má teď největší šanci získat GS
talentovaná tenistka, ale zatím v pozadí,
třeba jí to nakopne a převezme po Máše
tu ruskou jedničku
Reagovat
Petr_Fisk
Bára slíbila Fabricemu, že mu po zápase ukáže jejich společnou fotku, takže pokud tam dnes na interview nebude, tak musí bezpodmínečně postoupit do finále.smile
Reagovat
dadaft
gratulace Nasti
zápas, ale i celý turnaj na pár výjimek nic moc

osm, deset let zpátky byl ženský tenis úplně jinde
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že ženskej tenis je ted atraktivnější než kdy předtím ... smile
Jedinej problém vidím v přístupu top-hráček. Barty, Osaka nebo Andreescu na tenis jako na sport kašlou a jde jim jen o prachy ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi teda myslitelsmile
Reagovat
Petr_Fisk
Ono se to říká často ve všech možných sportech, že dříve byly špičky kvalitnější, ale osobně si myslím, že zdání klame. Obecně přibývá na rychlosti, razanci i vytrvalosti a dřívější hvězdy by si už většinou ani "neškrtly".
Reagovat
Nenela
Tak to nevyslo no. Ale SF je pro Tamaru super smile
Reagovat
Andrew89
Mam z toho slzu v oku!!!! Obrovska gratulacesmile
Reagovat
Hector21
Já se nestydím, já to regulerně obrečel...

Nastěnkaaaa jooooosmile
Reagovat
blixa
Jesti ji chceš za ženu, teď je ta pravá chvíle ! Je naměkko. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Ať si pěkně stoupne do fronty...
Reagovat
Nenela
Ty taky?smile
Reagovat
Petr_Fisk
Pár mých známých... Já mám raději (jak říkal Horníček) "cukřenky"...smile
Reagovat
Andrew89
Jsem fakt pysnej:)
Reagovat
Petr_Fisk
Nastěnka je tedy pořádný kus ženský...S tou bych se potmě v lese nebál...smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile já nesmile
Reagovat
zfloyd
hrajou pěkně obě dvě je vidět že si obě SF smilezasloužilysmile
Reagovat
tmora
Tak Tamara je ještě 3x šampionka ve snowboard crossu..
Reagovat
zfloyd
tak to je šikovnásmile
Reagovat
smazaný uživatel
No, vypadá to že Anastsia vyhraje a doufám že i Bára.smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Pozor...je to WTA. Abychom se ještě všichni nedivili.
Reagovat
smazaný uživatel
smile Anastasia má finále so 15:00
Reagovat
Nenela
Pavljucenkova hraje Tamare vytrvale do bekendu, je videt, ze jejiho forhendu se boji. Ten je fakt bomba
Reagovat
Petr_Fisk
Jestli se budou holky takhle přetahovat (a je to dost pravděpodobné), tak Bára začne možná až v šest večer.
Reagovat
smazaný uživatel
za chládku, taky dobrý
Reagovat
Petr_Fisk
No nevím...ještě v osm večer tam má být 28 stupňů.
Reagovat
tommr
Báře snad horko tolik nevadí ...
Reagovat
Petr_Fisk
Těžko říct, bývá často brunátná v obličeji.
V každém případě Sakkari bude určitě na teplo zvyklejší a geneticky lépe vybavená.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Nenela
Ja vim, ze Hector Nastenku miluje, ale mne je z nejakeho duvodu silene nesympaticka, zato Tamara je symposka, tak to preju Tamare. Navic hracka c. 85 rankingu ve finale - co zajimavejsiho si prat?
Reagovat
tommr
mě jsou sympatický obě, ale fandit budu Zidansekový čistě z "vypočítavých" důvodů. Přál bych si totiž finále Krejčíková vs. Zidansek ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
To nejsi zdaleka sám, to si přeje kdekdo.
Reagovat
Nenela
Jojo, ja taky smile
Reagovat
smazaný uživatel
v tom případě já taky, Pavlučenková stejně vyhraje
takže
Reagovat
Petr_Fisk
Já doufám, že se ještě Tamara "pochlapí"...smile
Reagovat
com
klidne at vyhraje, ale az ve tretim setu treba 18:16 smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Copak?...nedostaneš se dřív k počítači?
Reagovat
com
podporuju Krejcikovou prece smile Kdyz se dnesni utkani protahne aspon na ctyri hodiny, tak ve finale bude hrat proti Krejcikove polovicni mrtvola smile
Reagovat
Nenela
co se s tebou come deje? Nejsi nemocny?
Reagovat
com
delas jak kdybych nekdy fandil proti češkám smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Nasťa na mě působí dojmem, že snad ani poloviční mrtvola být nemůže a že je naprosto nezničitelná.
Reagovat
tommr
v poslední době se mi zdá že zapracovala na kondici ...
Reagovat
Petr_Fisk
Ona asi je také typ, který zraje jako víno a nabírá na houževnatosti a vytrvalosti.
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že Zidansekový došla "štáva" ...
Reagovat
annah
I mně je mírně nesympaticka. Je to taková mařka, vypadá jak zachovala matka té Slovinky. Už aby holky skončily, ať mám šanci něco ze zápasu Báry vidět. V šest musím z domu.:-(
Reagovat
Nenela
Ja bohuzel taky. Ale asi mi to nevadi. Ja tyhle zapasy nasich holek ve vyssich patrech grandlsamu tak prozivam, ze mi to nici nervy. Vcera jsem byla na mrtvici
Reagovat
Hector21
Nevím proč, je to upřímná a milá dívka, ale každý má nějaký jiný vkus...

A dost kecání, jdu otevřít lahvinkusmile
Reagovat
Petr_Fisk
Opatrně, abys za chvíli místo dvouhry neviděl čtyřhru...smile
Reagovat
majkl005
Karatsev hrál finále mixu a na ceremoniálu se tváří jak kdyby teď dojel z pole, které dooral...to je hroznej přístup :D tak jak jsem ho dnes viděl, tak to je takovej typickej českej zabedněnej vesničan :D
pardon všem, kteří nebydlí ve městě nebo městysu smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
letos u nás (pochopitelně) vice na okraji zájmu.
Opět na scéně to protivné aja Vesniny. Tohle poslouchat po celý zápas musí být pro soupeře děsně otravné.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
porazila Kasintsevu z Andorry:D a je v SFsmilesmile Ta ruská jména jsou už snad všude...
Teď jsou tam s ní už, krom 1 hráčky, samé Ruskysmile
Reagovat
Enterprise
Victoria je nahoru celkem pěkná dcérka. Maminka Ruska, otec Andořan.
Reagovat
Petr_Fisk
V první stovce WTA je skoro polovina holek z bývalé východní Evropy (většina slovanská)nebo s vazbou na ni.
A když k tomu ještě přičteš Číňanky, tak je to přes 50%...
Prostě dolary jsou skvělá motivace.
Reagovat
paddy
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
smilesmilesmile
Reagovat
lars
neprovokuj
Reagovat
paddy
Krejčíková o Sakkari
"...Sedíme naproti sobě v šatně a navzájem jsme si gratulovaly. Mám ji ráda, je v pohodě, ale jak přijdeme na kurt, tak si nedáme nic zadarmo..."

to jen vy jste tady nenávistní smile smile smile
Reagovat
tommr
fandit český hráčky je podle tebe projev nenávisti vůči soupeřce? smile
Reagovat
slacker
Fandit cizi hracce je projev nenavisti k ceske hrace.smile
Reagovat
paddy
zase překrucuješ

nenávistné jsou místní komentáře k Sakkari
Reagovat
paddy
Kromě nové střechy a večerních zápasů budou letos organizátoři testovat další novinku.

Zápasy o titul v singlu se budou hrát již dnes a zítra. A o víkendu se vítězové s diváky v Paříži rozloučí formou exhibičních zápasů. smile

Pro připomenutí nás letos čekají tyto utkání o titul:

Čtvrtek: Krejčíková - Sakkari
Pátek: Nadal - Djokovič
Reagovat
Petr_Fisk
Hlavně aby jim za to dali příslušné body do žebříčků...
Reagovat
wenceslao
správně je tato utkání...
Reagovat
Petr_Fisk
A věta začíná velkým písmenem...smile
Reagovat
tommr
u mužů to platí stoprocentně, ale u žen se o předčasným finále rozhodně mluvit nedá ...
Reagovat
Petr_Fisk
Možná i u žen - uvidíme s odstupem, jak si vítězka FO poradí s dnešní druhou postupující ve finále.
Reagovat
Grape
Já bych zase řekl, že se o tom nedá mluvit ani u mužů - Tsitsipas letos na antuce jede a podle mě je teď minimálně na úrovni Djokoviče.
Reagovat
Petr_Fisk
Novak ho na antuce vždy porazil, i nedávno v Římě.
Reagovat
brixner
No, snad ho porazísmile

No, snad to Baruna dá!

No, snad nevyhraje tamta!

No, snad nevyhraje tamten!

No, snad bych se na to měl vysrat a jít s Čendou do lesa na zvěřsmilesmile
Reagovat
paddy
Proč ne, když ti místní zvěř nestačí... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Kuwa! Nemluvit o lese když mám nohu v ortéze!smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kuwa! Nemluvit o lese když mám nohu v ortéze!smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist