reklama

Karta na týden od 14. června: Vychutnávejte si šťastné dny, ale neusněte na vavřínech

Stejně jako každý týden i tentokrát vám představíme jednu z tarotových karet, která určuje charakter nadcházejících sedmi dnů. Pro co bude období vhodné, na co byste se měli soustředit a čemu je dobré se raději vyhnout?

Foto: Shutterstock

Tarotové karty se dají vykládat mnoha způsoby. Já osobně mám ráda výklady typu dvě (tři, čtyři…) cesty. Podstatou je rozkrytí jednotlivých situací v případě, kdy se neumíte rozhodnout a nejste si jistí, která varianta je pro vás lepší. Karty vám následně napoví, jak by to vypadalo, kdyby…

Týdnu od 14. června bude vládnout tarotová karta Čtyři hole. Ta patří ke skupině karet tzv. malých arkán. Zjednodušeně lze říci, že karty z tohoto okruhu dokreslují základní dějovou linku, kterou ve výkladu určují karty arkán velkých. Objasňují způsob a udávají směr, jakým tazatel ke svému cíli dojde. Dodávají výkladu hloubku a jasnost. Co však tato karta znamená jako samostatně vytažená?

Význam karty

Čtyři hole představují radost z úspěchu, veselou náladu a pocit z dobře vykonané práce. Daří se a dařit se bude, jde o šťastné období, satisfakci, potvrzení toho, že cesta je správná. Karta ukazuje i na budoucí potenciál a podněcuje myšlenku položit základy pro nadcházející období. A je jedno, zda se plány týkají stěhování, stavby domu, podnikání, svatby, nebo třeba početí dítěte. Nesnáze jsou pryč a starosti v nedohlednu. Dostaví se pocit úlevy a klidu. Věc je šťastně vyřízena a vy můžete vstoupit do nové životní etapy.

Co můžete udělat

Vychutnávejte si šťastné dny. Setkávejte se s přáteli, užívejte si přítomnost těch, na kterých vám záleží. K jakékoli činnosti přistupujte s radostí, věřte si a buďte přístupní novým možnostem. Uvědomujte si příjemné pocity a uchovejte si je pro budoucí dny.

Na co pozor

Pozor, ať se nezaseknete v oslavách. Oddech a zábava jsou důležité, ale neměly by se stát hlavním smyslem života. Neusněte na vavřínech, úspěch může snadno vystřídat neúspěch. Nemějte přehnaná očekávání a nereálné cíle. 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama