A minulý týden byl pro Miroslavu opravdu krušný. V pondělí 7. června ještě stačila sestře pogratulovat k narozeninám, pozítří Popelka náhle zemřela a dva dny nato, 11. června, měla narozeniny Mirka. Sestry byly obě narozené v Blížencích a dýchaly by pro sebe.

Když Libuška zemřela, odešel i kus Miroslavy. Když se Libušina sestra po letech vrátila z ciziny, kde žila, rozhodla se natrvalo usídlit v Praze a záměrně si pořídila dům ve stejné lokalitě, kde bydlela její starší sestra.

Když Popelka onemocněla rakovinou plic, právě její mladší sestra pro ni byla největší oporou. Dokonce jí i vyvařovala a nosila silné polévkové vývary, aby se co nejdříve postavila na nohy. „Mám bezvadnou, úžasnou sestru,“ netajila se Aha! slavná herečka.

Skvělý vztah sester dokazuje i to, že když byla Libuše nemocná a nemohla přijmout medaili Za zásluhy od prezidenta, vyslala za sebe právě sestru. Smrt milované sestry Miroslavu naprosto zdrtila a svoje narozeniny pravděpodobně už nebude slavit nikdy.

Blesk Podcast: Šafránková uměla postavit do latě Hrušínského i Čepka. Čím nás dojímala a rozesmávala?

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Šafránková uměla postavit do latě Hrušínského i Čepka. Čím nás dojímala a rozesmávala? Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií