reklama

"Bál jsem se, že už se mi nikdy nepostaví." Langmajer se rozpovídal o intimním životě

Pětapadesátiletý herec Jiří Langmajer společně se svou manželkou Adélou Gondíkovou v pořadu Honzy Dědka zavzpomínali na začátky svého vztahu, nechyběly ani intimní detaily z jejich milostného života.

Langmajer | Video: Prima

Spolu s manželkou a herečkou Adélou Gondíkovou slíbil Jiří Langmajer účast v populární talkshow 7 pádů Honzy Dědka už před necelým rokem. S jednou podmínkou: rozhovor se natočí k jeho pětapadesátinám. Ty oslavil 3. června a moderátor Honza Dědek dohodu splnil.

Jiří Langmajer se v pořadu přiznal, že před pár lety začal mít strach, aby neselhal jako muž, a tak se rozhodl tomu předejít.

Není žádnou novinkou, že se Jiří Langmajer dal na zdravý životní styl, začal se otužovat, víc hýbat a starat se o svoje tělo. Alkohol a dort mu tedy moderátor Honza Dědek ani při blahopřání k narozeninám nenabídl. "Jirka je trochu hypochondr a ví to o sobě, a tak jsem mu věnoval sbírku léčiv a doplňků stravy. Jirka je také houslista, to se málo ví, a proto jsem pozval Bohemian Symphony Orchestra Prague, kteří nastudovali a zahráli melodie z jeho nejslavnějších filmů a seriálů. Měl jsem radost, když jsem viděl, že je dojatý," vysvětlil Dědek pro televizi Prima.

Honza Dědek ve své talkshow 7 pádů tentokrát vyzpovídá nejen manžele Jiřího Langmajera a Adélu Gondíkovou, ale i herce Vojtu Kotka, frontmana kapely Jelen Jindru Poláka a oštěpařku Nikolu Ogrodníkovou. Sledujte v úterý 15. června ve 21.35 na Primě. 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama