reklama

Konec čekání. Kamarádky Štíbrová a Pártlová porodily ve stejný den a na stejném místě

Martina Pártlová a Nikol Leitgebová, za svobodna Štíbrová, kamarádky a kolegyně, se staly maminkami.

Celou dobu vtipkovaly, že budou mít v porodnici U Apolináře společný pokoj.
Celou dobu vtipkovaly, že budou mít v porodnici U Apolináře společný pokoj. | Foto: ČTK

Kolegyně z rádia a seskupení 3v1 Nikol Leitgebová (za svobodna Štíbrová) a Martina Pártlová měly nakonec stejný termín porodu. Celou dobu vtipkovaly, že budou mít v porodnici U Apolináře společný pokoj. A povedlo se.

"Rozřízli vlka a vytáhli Karkulku. Dnes jsme na svět přivítali Stellu. Její první nádech byl silnej moment. Hluboce se klaním před Martinou Pártlovou, která nám ji dala. Miluju vás obě. A odpusťte mi dnes menší mejdan," napsal o 14 let mladší partner Pártlové Josef Vařeka ke svému příspěvku na Instagramu.

Herečka Nikol Leitgebová (dříve Štíbrová) loni před Vánocemi oznámila dvě radostné zprávy najednou - očekávání druhého dítěte a zasnoubení. Na Instagramu se  pochlubila dojemnou fotkou, na které je i novopečený tatínek Petr Leitgeb. 

"Tobias," napsala k fotce z porodního sálu Leitgebová. Martina Pártlová příspěvek okomentovala a napsala: "Vítej, parťáku." Leitgebová se stala maminkou podruhé, staršího syna Mathiase má s Martinem Kinclem, se kterým udržuje přátelský vztah. 

Trio 3v1, které Pártlová společně s herečkou Veronikou Arichtevou a Nikol Leitgebovou tvoří, se za posledních 10 měsíců citelně rozrostlo. Arichteva porodila syna loni v září, pojmenovala ho Luka Christo Arichtev. Pyšná maminka na sociální síti sdílela také jeho míry - 4100 gramů a 51 centimetrů. Příspěvek okamžitě okomentovala přítelkyně Arichtevy Nikol Leitgebová slovy: "Nasránek náš malej krásnej." 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama