Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nela Slováková se odporně pustila do Evy F., které hrozí rakovina: Říká se tomu karma, vzkázala

Nela Slováková se pustila do Evy Feuereislové kvůli rakovině: Říká se tomu karma
Zdroj: Se souhlasem Eva Feuereislová / profimedia
+ Další 2 fotografie
boj

Reality show hvězdička Eva Feuereislová (31) se před časem eXtra.cz svěřila s tím, že kvůli utrženému implantátu, se kterým ještě nešla na reoperaci, jí může hrozit rakovina prsu. Na to konto se jí ozvala další hvězda reality show Nela Slováková (30), která se do blonďaté královny plastik opřela velmi nevybíravě.

Eva Feuereislová se proslavila v reality show VyVolení a SuperStar. V nedávném rozhovoru pro eXtra.cz se svěřila, že dlouhou dobu zápasí s utrženým implantátem a dokonce jí hrozí rakovina prsu.

"Na reoperaci jsem ještě nebyla, ale byla jsem už na konzultaci. Pan doktor mi vynadal, že jsem nepřišla už dřív, protože mi hrozí velké riziko lymfomu. Mohla bych mít z toho rakovinu prsu. Implantát mi kouká ven, protože je tam, kde být nemá," povzdechla si plastiková královna.

Nela Slováková: Říká se tomu karma!

Eva Feuereislová se na toto téma rozpovídala na sociálních sítích a záhy jí přišla zpráva, kterou skutečně nečekala.

Ozvala se jí totiž podnikatelka Nela Slováková z Brna s dost ostrým vzkazem, který zarazil i otrlé uživatele sociálních sítí.

"Ahoj Evi, ať ti dobře dopadne operace prsíček. Říká se tomu karma. Ta pracuje sama. Já se ani nemusela tak zoufale snažit tě ponižovat jako ty mě. Pevné zdravíčko a všechno dobré," stojí ve zprávě, kterou Evě poslala Nela.

Něco takového Evu samozřejmě rozlítilo a i přesto, že se Nela snažila bránit, že zprávu myslela dobře, tak lidé se shodli na tom, že cítí z celého textu ironii a výsměch. Eva se nechala slyšet, že tohle jednání jen tak nenechá, tak uvidíme, co se bude dít.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy