Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martin Kocián po velké dávce pervitinu: Nahý běhal po Praze, zatýkala ho zásahovka

Martin Kocián nám stárne.
Zdroj: Se souhlasem Martina Kociána
+ Dalších 6 fotografií
ZPOVĚĎ

Nejbouřlivější člen kdysi slavného boybandu Lunetic Martin Kocián (47) se chce vrátit na výsluní a cestou tam naprosto otevřeně hovoří o svých drogových úletech. Jeden nedávný se mu málem stal osudným. „Byl jsem hodně málo od předávkování,“ svěřil eXtra.cz šoumen.

Martin Kocián: Po psychóze zásahovka

Výrazný Martin Kocián, s problémy jakási mužská Iveta Bartošová, je v šoubyznysu poměrně populární postava. Kolegové ho mají rádi, protože nezkazí žádnou legraci, veřejnost se zase většinou baví jeho drogovými úlety. Jenže příběh, který nám prý znovu polepšený syn Martin vyprávěl, moc legrační není.

„Poslední léto jsem měl poprvé v životě toxickou psychózu. Je to jako delirium tremens, ale u narkomanů. Neodhadl jsem prostě dávkování pervitinu. Ležel jsem ve tmě na louce v Praze na Hájích a myslel jsem si, že jsem na mraveništi. Proto jsem se svléknul donaha a vyběhl jsem na sídliště,“ popisuje eXtra.cz exhvězda Luneticů Martin Kocián.

„Byl to hotový Discopříběh. Asi po půlhodině běhání jsem se naštěstí uklidnil, pochopil, že to byla jen psychóza, a začal jsem řešit svou existenci. U popelnic jsem jednoho pána poprosil, aby mi půjčil telefon, a zavolal jsem si sanitku. Odvezli mě do špitálu v pražské Krči,“ pokračuje známý průšvihář.

„Ráno mi dali pantofle a kraťasy a pustili mě. Ale nemohl jsem jít do Prahy bez peněz, bez ničeho, ještě úplně vyndaný. To bych nezvládl. Tak jsem se pak zabarikádoval na záchodě s kytičkou a tužkou v ruce. Přijela mě zatknout zásahovka a odvezli mě na detox do Bohnic,“ svěřil se redaktoru eXtra.cz s bezelstnou upřímností.

„Měl jsem podmínku, takže bylo třeba, abych tam byl aspoň deset dní, aby mi to neproměnili na nepodmíněný trest. Ale přišel jsem za to divadlo o řidičák. Trvalo mi dalších deset měsíců, než jsem ho přes psychology a psychiatry dostal zpátky. Musel jsem je přesvědčit, že jsem v pořádku,“ přiznává Kocián.

Feťácká arogance

Ještě nedávno říkal, že si může brát drogy, jak chce a nikomu do toho nic není. Ale cosi se mu sepnulo v hlavě a podle svých slov je tak čtyři měsíce čistý. Také je to poznat, docela přibral.

A přiznává, že když pomlouval exkolegy z Luneticu, nebyl to on, ale drogy.

„To jsem v hlavě neměl sofistikovaný motůrek, ale spíš chemickou reakci. Člověk pak uvažuje a mluví jako Frankenstein. Myslel jsem si, že jsem Joker z Batmana nebo Jim Morrison, který má právo chovat se jako rebel. Ale v rebelii není nic podstatného, jen narcismus a egocentrismus. Celý rok jsem si namlouval, že jsem v právu, ale v právu jsem nebyl,“ kaje se dnes svým způsobem a už chápe, proč ho ostatní členové Luneticu vyrazili.

Již brzy na eXtra.cz pokračování šokujícího povídání s Martinem Kociánem!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy