Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Angie Mangombe z Like House pro eXtra.cz: Sama jsem byla terčem rasismu, pro mé chování není omluva

Angie Mangombe z Like House pro eXtra.cz: Sama jsem byla terčem rasismu, pro mé chování není omluva
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 2 fotografie
Like House

V reality show Like House jde v poslední době skutečně do tuhého. Narůstající konflikty mezi influencery gradují a během poslední vyhrocené hádky mezi půvabnou Angie Mangombe a Djany došlo i na rasistické poznámky. Redakce eXtra.cz se spojila s Angie, která promluvila o celém incidentu. 

"Je mi z toho hrozně smutno. Bylo toho na mě hodně, velký tlak veřejnosti, na který nejsem zvyklá, a tak jsem si dala víc alkoholu, než bych měla. Absolutně nechápu, co jsem o Djany řekla. Sama jsem byla obětí šikany a terčem rasismu. Moc mě to mrzí," uznala svoji chybu čokoládová kráska a influencerka Angie Mangombe.

"Všechno jsme si vyříkaly. Bohužel už to nevrátím, ale je pro mě moc důležité, že všichni v mém blízkém okolí vědí, jaká jsem. S Djany jsme dobré kamarádky a tohle byla opravdu jen vyhrocená situace. Zbytečně. Ještě jednou promiň, Djany. Mám tě ráda," pokračuje Angie.

Angie Mangombe: Ráda bych otevřela otázku rasismu

"Ponaučení, které si z celé situace beru, je asi mluvit o našich problémech víc a řešit je. Myslím, že to, co jsem řekla, byla má obrana toho, co jsem si nevyřešila v dětství. Lidé na mě útočili všemožnými rasistickými nadávkami a nějak to v tom podvědomí zůstalo. To je špatně. Nemělo by to tak být. Ráda bych otázku rasismu otevřela. Protože to opravdu není v pořádku," dodala Angie pro eXtra.cz.

Vše začalo jako nevinná legrace

Vše nejprve začalo jako nevinná legrace. Influencerka Djany, známá svou až obsesivní touhou mít všude čistotu a pořádek, šla okřiknout tiktokerku Angie, aby si uklidila svůj svinčík v koupelně.

"Ze začátku to bylo fakt ze srandy, bylo to pro nás á la divadelní představení. My z toho vždycky umíráme smíchy, ale potom mě zabolelo, co řekla," vysvětlila Djany.

Alkoholem posilněná Angie si nenechala od Djany nic líbit a vytasila velmi ostrý slovník. "Ty seš zasraná šikmooká rasistka. Já tady mám být uklízečka? Ty tady moralizuješ o pičovinách. Co si myslíš, že jsem? Nějakej zkurvenej otrok?“

A Djany vzápětí zaútočila zpět. "Chováš se tady jak největší kurva. Po všech se tady plazíš. Jen se na sebe podívej, máš přítele a plazíš se tady po Jenisovi, Tomim, Adamovi."

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy