Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) si dává dobrý pozor, co konzumuje. Je veganka a jí velmi zdravě, aby si udržela štíhlou linii. Občas ale i ona ráda hřeší. Kromě sladkého si ujíždí na tacos, jak předvedla i na novém snímku, o který se podělila na Instagramu.

Fanouškům se předvedla v neonových bikinách, jak se cpe oblíbenou pochoutkou. Vystavila tak pověstné křivky v plné parádě.

Před několika dny americká televizní stanice E! odvysílala historicky poslední díl oblíbené reality show Držte krok s Kardashianovými, kde Kim konečně promluvila o rozvodu s Kanyem Westem.

Přiznala, že v manželství není šťastná, protože rapper přesídlil do jiného státu, a ona je tak převážně sama s dětmi. West mezitím vyrazil do Francie s modelkou Irinou Shayk. O jejich údajném románku se spekuluje už nějaký ten pátek.

Kim požádala o rozvod v únoru, Kanye jí podle všeho odpověděl v dubnu s požadavkem na střídavou péči o jejich čtyři ratolesti. S tím Kardashian prý nemá problém, a tak to na žádnou soudní bitvu naštěstí zatím nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám