Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Už ho nechce tajit! Agáta Hanychová ukázala nového pohledného přítele

Agáta Hanychová s novým přítelem.
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové, koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
Nový přítel

Agáta Hanychová (36) už zřejmě nechtěla skrývat svého nového přítele, a proto se s ním pochlubila na sociálních sítích. Společně se vydali na šlapadla na Vltavu a soudě podle fotografií se zdá, že si akci užili. 

Modelka Agáta Hanychová zřejmě nechtěla svůj nový objev ukázat hned, proto ho odkrývala kousek po kousku. Nejdříve ho vyfotila, když spolu odcestovali na dovolenou na Sardinii, ale zakryla mu obličej samolepkou na Instagramu. Jak se zdá, možná to s ním myslí vážně a proto nejen, že si s ním přidala selfie, ale dokonce ho na ní i označila.

Jmenuje se Jan Loskot a už od pohledu se jedná o sympatického pána. Neodkryl se ale úplně, protože si nechal sluneční brýle. V další sérii fotografií, které určitě za pár dní přidá, už možná bude mít odhalený celý obličej. Pár spolu v těchto horkých dnech vyrazil na šlapadla a jak se zdá, velmi si to užil.

Na chvíli zanevřela na muže

Agáta Hanychová je známá svými častými románky. Její poslední vztah s truhlářem Adamem Raiterem neměl dlouhé trvání a po třech měsících se rozpadl. Rozchod prý neproběhl zrovna v přátelském duchu a Agáta na nějakou chvíli zcela zanevřela na muže. Jak se ale zdá, moc douho to bez nich nevydržela. 

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy