Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Bunton (48) práskla, že si její děti zbožně přejí sourozence a tlačí na ni s partnerem Jadem Jonesem, aby na tom zapracovali. A podle všeho na ně Beau (13) a Tate (10) dotírají dost intenzivně.

„Můj nejstarší nás neustále posílá do ložnice, abychom měli sex a pracovali na dětech,“ přiznala zpěvačka v podcastu Netmums' Sweat, Snot & Tears.

„Pod stromeček si nejvíc přáli sourozence. Vůbec na nás netlačí,“ smála se členka Spice Girls.

Nedávno také přiznala, že kvůli pandemii odložila plány stát se potřetí maminkou, ale k jejímu zármutku hrozí, že to už nebude možné. Objevily se u ní totiž příznaky perimenopauzy, tranzitního období před menopauzou.

„Začala jsem být najednou úzkostná, nejprve jsem to přisuzovala pandemii, ale pak se úzkosti objevovaly stále častěji. Byla jsem letargická, tak jsem si promluvila s odborníkem, který obavy potvrdil.“

Nyní je na nízké dávce substituční hormonální terapie a není rozhodnutá, jestli bude mít třetí dítě. Zároveň se snaží vybalancovat pracovní a rodičovské povinnosti, s čímž jí velmi pomáhá partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám