Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Pannám chybí peníze, Kozorohy čeká šokující změna

Horoskop na dnešní den pondělí 21. června: Kozorohy čeká šokující změna
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Horoskop na pondělí 21. 6. 2021 je tady! Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu, kdo bude čelit názorům ostatních a kdo zažije hvězdný začátek týdne. Tak co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pondělí si opravdu užijete! Připravte se na pracovní úspěchy, ale i výzvy. Pokud je teď zvládnete, těšte se na mnoho dobrého. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V partnerských vztazích vás čeká klid a harmonie, dnešek si opravdu užijete. Těšit se můžete na romantický večer! V galerii najdete pondělní tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Někdo z vašeho okolí se s vámi pomalu přestává bavit, vidíte to? Zřejmě se vaše cesty rozdělily zejména tím, že máte teď úplně jinou životní cestu. V galerii najdete, co vám může pomoci.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Připravte se na partnerský konflikt, který by mohl eskalovat do úplného nesmyslu. Vy vážně občas nevíte, kdy držet jazyk za zuby. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Partner vás dnes příliš nepotěší. To, s jakou náladou dnes přijde domů, váš rozhodí na celé odpoledne. Nezapomínejte, že jeho emoce nejsou vaše. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

V rodině dnes vznikne konflikt kvůli financím. Pokud máte pocit, že váš partner nebo děti nehospodaří správně, mluvte o tom v klidu. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nedávejte na názor ostatních, oni žijí svůj život. Mají své zkušenosti, podle kterých soudí to, co děláte vy. Pokud vám někdo dává nevyžádané rady, stůjte si za svým. Pondělní tip najdete v galerii.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud chcete vylepšit svoji finanční situaci, je nejvyšší čas na tom začít pracovat. Porozhlédněte se, kde si můžete nějakou korunu vydělat. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Někdo z rodiny vám bude lézt extrémně na nervy. Ačkoliv je to vaše rodina, neznamená to, že musíte mít k věcem vždy stejný postoj. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dnes v práci nezapomínejte, že zdroj obživy skutečně potřebujete. Mít práci, která vás baví, je důležité, být zadarmo doma by vám však štěstí nepřineslo. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pracovní týden zahájíte s velkým úkolem, který bude třeba splnit ještě tentýž den. Možná vás to na chvíli vyvede trochu z míry, ale vydržte. Bude zase lépe. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás šokující obrat v životě! Mohl by se týkat milostného života. Pokud jste svobodní nebo naopak zadaní, nemine to nikoho z Kozorohů. V galerii najdete, co vás dnes ještě nemine.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy