Hlavní obsah
Článek

Kylie Jenner (26) se objevila ve speciálu show Držte krok s Kardashianovými, sešla se se sestrami z klanu Kardashian-Jenner ve studiu, kde odpovídala na otázky moderátora Andyho Cohena. Došlo na řadu ožehavých témat, včetně jejích výplní rtů.

„Moje láska k make-upu začala se strachem z mých nedostatků,“ nechala se slyšet majitelka kosmetické značky Kylie Cosmetics.

„Jeden kluk mi řekl, že umím dobře líbat, ale mám hrozně úzké rty. Od té chvíle jsem se bála, že mě už nikdo nikdy nepolíbí.“

S výplněmi proto začala už v 17 letech. „Nesla jsem to hodně těžce, jen si představte, že vám kluk, který se vám líbí, řekne něco takového.“

Přiznala také, že si nepřipadala hezká a toužila po plných rtech. „Vždycky jsem si je líčila tužkou, ale uvědomila jsem si, že to nestačí, tak jsem začala s výplněmi,“ přiznala.

Kylie se začala výrazně měnit v roce 2014, kdy si nechala zvětšit rty. Výplně ale přiznala až o rok později. Tehdy také podstoupila výplně obličeje, jak přiznala později. Spekulovalo se i o plastice nosu, kterou však popřela.

V průběhu let ji fanoušci podezírali také z plastiky prsou nebo liposukce, Kylie však trvá na tom, že skončila u výplní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám