Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Souboj v plavkách nevěst ze Svateb: Štěpánka výrazně zhubla, Natálie zvedá laťku

Nevěsty ze Svateb na První pohled v bikinách: Štěpánka Hadenová a Natália Mykytěnko
Zdroj: Se souhlasem Natália Mykytenko / Štěpánka Hadenová
+ Další 3 fotografie
souboj

Vztahový experiment Svatba na první pohled nebyl v případě půvabné Natálie Mykytěnko (24) a Štěpánky Hadenové úspěšný. Ani jedna z nevěst si v reality show nenašla partnera na celý život. Zato plavkovou sezónu zahájily obě dámy víc než dobře. Štěpánka od konce show rapidně zhubla a Natálie má postavičku také jako lusk. 

Sympatická blondýnka a účastnice reality show Svatba na první pohled Natália Mykytěnko si nedávno splnila svůj sen v oblasti vizáže.

Natálie nikdy neměla kdovíjak velká prsa, a proto dlouho snila o umělých ňadrech. Ze svých přírodních jedniček si nechala udělat krásné čtyřky.

Lásku svého života v show sice nenašla, zato si vytvořila solidní základnu fanoušků na sociálních sítích. Natálii teď sleduje téměř sto tisíc lidí.

Natálie měla vždy postavičku jako lusk a letošní plavkovou sezonu zahájila nejen s perfektní postavou, ale také s novými ňadry, která se v bikinách skvěle vyjímají a Natálii zvyšují laťku.

Bohužel ani druhá nevěsta ze Svateb na první pohled Štěpánka Hadenová nenašla lásku svého života. Zpočátku to sice vypadalo, že s Pavlem Dleskem tvoří nerozlučný pár, ale i jejich lásce je už nyní konec.

Štěpánka má v současné době nového partnera a navíc rapidně zhubla. Ještě během natáčení reality show byla Štěpánka oplácaná, ale nyní je k nepoznání.

Ohnivá Štěpánka po rozchodu s Pavlem na ocet nezůstala a zdá se, že je opět zamilovaná až po uši. Na svých sociálních sítích odtajnila novou lásku, se kterou vyrazila na slunnou dovolenou do Řecka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Další články

Nejnovější kauzy