Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nina Divíšková (†84), která byla dlouhodobě nemocná, dnes zemřela. Herečka si zahrála ve dvou filmech režiséra a herce Tomáše Magnuska, který na ni krátce zavzpomínal: "Byla skvělá, furt teda kouřila, pořád. Já to moc nemám rád, ale ona byla velká kuřačka. Pila vaječňák a čudila. Ale fakt skvělá ženská, moc hodná."

Že odešla do hereckého nebe, se dozvěděl od Super.cz. "To je mi moc líto. Vím, že bojovala s nemocí, ale netušil jsem, že zemřela. Moc myslím na pana režiséra Kačera. Hodně sil mu přeji," dodal Magnusek.

Při hovoru si vzpomněl i na vtipnou historku z natáčení Bastardů, kde mu hrála babičku: "Ona se na mě podívala a ptala se mě, kdo bude hrát dědečka, Když jsem jí řekl, že Landovský, tak jen vzdechla, ježiš, to bude zas den. To tady nebudu jako herečka, ale krotitelka Landovského."

"Byla strašně milá, tichá, strašně hodná. Landovský tam pořád něco vyřvával a ona ho fakt krotila. Bude mi chybět," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám