Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zuzana Plačková oslavila 30 ve velkém stylu: Vila v Řecku, ohňostroj a luxusní tabule

Zuzana Plačková oslavila narozeniny ve velkém stylu: Vila v Řecku, ohňostroj a luxus
Zdroj: Se souhlasem Zuzana Plačková
+ Dalších 20 fotografií
30. narozeniny

Nejúspěšnější česko-slovenská influencerka Zuzana Plačková (30) oslavila životní jubileum. Jak sama eXtra.cz řekla, do svých třiceti let si zvládla splnit všechny materiální sny. Oslava byla skutečně pompézní a kromě manžela Reného vzala s sebou i partu nejbližších kamarádů. 

Influencerka a úspěšná podnikatelka Zuzana Plačková oslavila s manželem a nejbližšími přáteli 30. narozeniny v prosluněném Řecku na ostrově Kréta, kde si pronajala luxusní vilu.

Slovenská diva je známá tím, že miluje luxus, a podle toho také vypadala její narozeninová párty. "Splnila jsem si do svých třicátých narozenin všechny materiální sny," prozradila eXtra.cz.

Zuzanu na sociálních sítích sleduje před sedm set tisíc lidí a daří se jí na všech frontách. Proto se nabízí otázka, kdy přijde čas na děti.

"Dítě se nedá naplánovat. Až bude čas, přijde to," dodala.

Zuzana Plačková: Pompézní oslava plná luxusu

"Nejlepší oslava narozenin, jakou jsem kdy měla. Parta lidí, které mám nejvíc ráda, u jednoho stolu. Wow. To je tak krásný pohled," nechala se Zuzana slyšet na sociálních sítích.

Influencerka zorganizovala narozeninovou oslavu, o které se mnohým může skutečně jen zdát. Nechyběl ohňostroj, tanečnice s ohněm, dokonalá večeře, alkohol tekl proudem.

O celém narozeninovém programu informovala na svých sociálních sítích a fanouškům se tajil dech. Zuzana zkrátka ví, jak se slaví životní jubileum.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy