Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Vodnářům začíná skvělé období, pro Panny bude život hrou

Horoskop na tento týden: Vodnářům začíná skvělé období, pro Panny bude život hrou
Zdroj: Unsplash
+ Dalších 8 fotografií
týdenní horoskop

V tomto týdnu nám končí období Blíženců a začíná období Raka. To s sebou přináší vřelost, harmonii a lásku do mezilidských vztahů. Pojďte se s námi podívat, co si pro jednotlivá znamení zvěrokruhu hvězdy připravily!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento týden vás čeká mnoho dobrého, těšte se! Pokud máte z ničeho nic potřebu odletět do dalekých krajin, přeci jen ještě chvíli počkejte. V galerii najdete týdenní tip.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Potrápí vás zdraví, zřejmě jste mu v posledních dnech nevěnovali takovou pozornost, jakou jste měli. Zkuste se zaměřit na to, co konzumujete. V galerii najdete, co dalšího vás tento týden čeká.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Odpočívejte teď daleko důsledněji, než tomu bylo dřív. Budete potřebovat spoustu energie, abyste zvládli, co si pro vás tento týden přichystal. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokud jste zadaní, užijete si perfektní týden plný porozumění a harmonie. Pokud na svou pravou lásku teprve čekáte, potkáte někoho speciálního! V galerii najdete, čeho se tento týden vyvarovat.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše období tento týden končí, takže i týden bude procesem změn a neklidu. Nezapomínejte však. Vše se bude dít k vašemu nejvyššímu dobru. V galerii najdete, co vám tento týden udělá radost.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Chystáte se předělávat dům či byt? Opravdu pečlivě vybírejte, komu práci zadáte a jak kvalitní je. Mohli byste natrefit na špatné lidi. V galerii najdete, co vás tento týden čeká ve vztahu.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Snažte se tento týden svému okolí porozumět, ačkoliv se to nemusí zdát snadné. Pokud budete otevření i jiným názorům, povede se vám to. V galerii najdete, co vás tento týden nemine.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento týden budete jako věčné dítě. Svět vám bude připadat jako nekonečná herna, kde je vše možné. Užívejte si takové nastavení mysli! Vyplatí se. V galerii najdete týdenní tip.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Uvažujete o změně oboru, ve kterém pracujete? Teď je ten správný čas. Změny pro vás budou více než přínosné a opravdu se vám bude dařit. V galerii najdete, jaké nové výzvy vás ještě čekají.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Bylo by dobré, abyste se konečně zaměřili na své rodinné příslušníky, kteří se snaží najít si cestu do vaší přízně. Potřebují vás. V galerii najdete, co dalšího vás tento týden čeká.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Konečně získáte odvahu postavit se sami za sebe a svůj život. Nenechte ostatní vám do ničeho mluvit, byla by to opravdu škoda. V galerii najdete, co vám tento týden bude dělat starost.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vyhlížejte nové výzvy, bude jich požehnaně. Děti by vám to tento týden měly spíše ulehčit, budou mít pochopení pro to, že toho máte zkrátka moc. V galerii najdete, na co se můžete těšit.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy