Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Takto sa vyjadruje poslanec? Odídenec z klubu ĽSNS skritizoval cirkevnú školu, riaditeľ ho ihneď schladil!

Taraba na sociálnej sieti zrejme klamal. Zobraziť galériu (3)
Taraba na sociálnej sieti zrejme klamal. (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Bývalý člen klubu ĽSNS a líder "kuffovcov" Tomáš Taraba sa na sociálnej sieti poriadnu utrhol z reťaze. Taraba sa totiž kvôli pandémii na verejnosti zmienil o svojej sestre, ktorá vraj pod nátlakom očkovania zo strany vedenia dostala výpoveď z jednej zo škôl, kde pracovala. Riaditeľ konzervatória ho okamžite uzemnil v komentároch, pričom Taraba naňho reagoval takmer ako pubertiak!

Sestra vraj prišla o prácu kvôli nevôli očkovať sa

Taraba v statuse popísal situáciu v rodine, kde podľa jeho slov mala o flek prísť jeho sestra údajne pre to, že sa nechcela očkovať proti koronavírusu, pričom tam mal byť aj nátlak z vedenia školy. "Moja sestra je jediná z učiteľov na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave, ktorá sa nedala napriek "odporúčaniam" zaočkovať Pfizerom a ako jediná dostala výpoveď, lebo klesol počet žiakov v škole," píše šokujúce riadky poslanec.  

FOTO Takto sa vyjadruje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Tomáš Taraba - poslanec NR SR)

Riaditeľ ho usvedčil z klamstva

Na tieto riadky poslancovi musel zareagovať aj sám riaditeľ spomínaného konzervatória. "Ako riaditeľ Cirkevného konzervatória sa dôrazne ohradzuje proti lžiam, ktoré tu šírite...," začal Marek Vrábel, ktorý školu vedie. "Vašej sestre a ani žiadnemu inému pedagógovi NIKDY nebolo ani len odporúčané sa dať zaočkovať, rovnako ani takúto evidenciu nevediem," vyvrátil klamstvá Tarabu v komentári Vrábel.

Dôvod, pre ktoré Tarabova sestra skončila v škole je totiž podľa Vrábela iný. "Vašej sestre končí zmluva na dobu určitú, ktorú riadne podpísala a z organizačných dôvodov jej ju ďalej nepredlžujem. Ako štatutár školy zvažujem voči Vám právne kroky," pohrozil Tarabovi riaditeľ školy. Ten ale na riaditeľa stánku vedomostí zareagoval pomerne netradične a na svoje postavenie až nečakane.

Trapošiny o právnych krokoch, tvrdí Taraba

"Tak najbližšie zverejním mail ohľadom Pfizeru a očkovania. Ok? Dávate na to súhlas? A tieto trapošiny o právnych krokoch si nechajte pre iného," odpovedal riaditeľovi pomerne nervózny Taraba.

FOTO Takto sa vyjadruje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Tomáš Taraba - poslanec NR SR)

Archívne video

Tomáš Taraba má problém s dodržiavaním opatrení. Ani po roku nevie nosiť respirátor (Zdroj: Natália Jaburková)

Viac o téme: Tomáš TarabaCirkevné konzervátoriumMarek Vrábel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu