Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Vodička (42) policajnú kontrolu nebrala vážne: Poriadne opitá sa postarala o kuriózny výkon!

Útek pred políciou nebol dobrý nápad. Zobraziť galériu (3)
Útek pred políciou nebol dobrý nápad. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - S viac ako tromi promile alkoholu v dychu šoférovala auto žena, ktorú policajti zastavili v nedeľu na Pražskom okruhu po upozornení iného vodiča, že podľa štýlu jazdy musí byť rozhodne opitá. Žena si však policajnú kontrolu vyložila po svojom, po fúkaní ušla a potom stihla ešte nabúrať aj služobné auto. Za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky jej v prípade odsúdenia hrozia až tri roky väzenia.

Vodička (30) na Superb ťukla auto na križovatke a ušla: VIDEO Takýto drsný koniec asi nečakala!

Vodička (42) policajnú kontrolu nebrala vážne: Poriadne opitá sa postarala o kuriózny výkon! (Zdroj: Polícia ČR)

Informáciu o opitej vodičke na diaľnici D1 v smere na Prahu policajti dostali cez linku 158 pred 18.00 h. Podľa oznamovateľa vozidlo odbočilo na Pražský okruh smerom na letisko, kde sa mu stratilo medzi ďalšími autami.

VIDEO Vodička (42) policajnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Policajný hovorca Jan Rybanský uviedol, že okamžite tam vyrazilo niekoľko policajných vozidiel a jedna hliadka auto zazrela a zastavila. "Vykonaná dychová skúška u vodičky potom opakovane ukázala vyše tri promile alkoholu v dychu," uviedol hovorca a doplnil, že vodička sa však rozhodla v priebehu policajnej kontroly pokračovať v jazde a stúpila na plyn.

VIDEO Vodička (42) policajnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Policajti ju po niekoľkých metroch opäť zastavili, pričom jedna hliadka blokovala jej auto zozadu a druhá spredu, aby znovu neušla. Žena ale nedobrzdila a narazila svojím autom spredu do policajného auta. Následne ju previezli na policajnú stanicu k ďalším nevyhnutným úkonom, okrem iného jej bol zadržaný vodičský preukaz, dodal hovorca.

Viac o téme: AlkoholOpitáVodičkaPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu